ARPA Silverlam laminaat pidurdab bakterite levikut

Kevin Apri
tootejuht

Pidurda bakterite kasvu ja levikut ARPA antibakteriaalse Silverlam laminaadiga!

Hetkel maailmas valitseva olukorra tõttu on üha olulisem järgida puhtusenõudeid. Käte pesemine ja desinfitseerimine on sellest vaid üks osa, sest suur osa bakteritest asub ka erinevatel pindadel. Suur osa baktereid kanduvad edasi just kaudselt, erinevate pindade kaudu. Täna me teame, et nakkuste vähendamiseks on korralik puhastamine vajalik, kuid see pole piisav. Bakterite leviku vältimiseks on vaja luua tingimused, kus bakterid ei saa ellu jääda.

Itaalia laminaaditootjal ARPA on olemas antibakteriaalne laminaat Silverlam, mis on täiustatud antimikroobsete hõbedaiooni osakestega. Nende abil suudab laminaat pidurdada bakterite kasvu ja levikut oma pinnal. Laboratoorsed uuringud on tõestanud bakterite kasvu ennetamist, vähendades bakterite kogust 24 tunni jooksul 99,9%. Kuna need osakesed on jaotatud kogu laminaadi pinnale võrdselt, siis tagab see turvalisuse ja puhtuse ka raskesti ligipääsetavatele kohtadele. Hõbedaioonid on laminaadi sisse tootmisprotsessis seotud ja neid ei saa eemaldada ega maha pesta. See tagab pikaajalise antibakteriaalse toime. Põhilisteks kasutusaladeks on haiglad, hooldekodud, laborid, koolid, spordisaalid, kontorid, kodud ning muud asutused.
Silverlam-laminaate toodetakse nii ühevärvilistena kui ka erinevate puidudekooridega. Huvi korral pöördu julgelt tootejuhi poole.