Hirmust, usust ja tänulikkusest

Indrek Sauga
Indrek Sauga
Indrek Sauga

Erinevad ennustajad, selgeltnägijad, jm soolapuhujad on juba välja öelnud oma arvamuse, mida toob 2021. aasta. Mina seda küll ei tea, aga olen seda meelt, et igaüks saab ja peab oma tulevikku ise mõjutama. Ennustused majanduse ja arengute kohta on pigem positiivsed ja loodan, et need ka täituvad. Sellise hullu 2020. aasta järel saab ainult paremaks minna.

Kogu VBH kollektiiv on endale algavaks aastaks uued eesmärgid seadnud ning rõõm on tõdeda, et juba selles numbris saame hulga häid uudiseid teieni tuua meie tarnijatelt ning ka meie ise ei peatu oma teenuse laiendamisel, parendamisel ja mugavamaks muutmisel.
Ees on uus aasta ja loodame teid positiivselt üllatada nagu alati!
Seekordses eessõnas tahaks teiega jagada mõtteid sellistel teemadel nagu: HIRM, USK ja TÄNULIKKUS.

Hirm. Öeldakse, et üheks meid liikuma panevaks jõuks on hirm. Olen nõus, aga seda hirmu on viimasel ajal meie ümber olnud liigagi palju, olgu kas viirusega seotult või eelmise valitsuse poolt põhjustatult, et mis kõik hullusti läheb ja toimuma hakkab. Aga ega sellepärast veel elu seisma ei jää. Üheks suuremaks takistuseks on hirm ebaõnnestumise ees. See on ka põhjuseks, miks midagi uut ei proovita või ei tehta. Ärgem kartkem, sest koos on julgem!

Usk. Kõige paremini aitab hirmu vastu võidelda usk. Usk iseendasse, usk, et saad hakkama, usk, et enam hullemaks minna ei saa ja kõik läheb paremaks. Samas ei piisa ainult uskumisest, vaja on ka tegutseda! Kutsun teid kõiki, austatud kliendid, partnerid ja kolleegid, tegudele ja koostööle!

Tänulikkus. Olen tänulik kõige eest, mis mul on ja ka selle üle, mida mul pole, sest see paneb tegutsema! Lihtsast tänutundest ja selle välja ütlemisest jääb kohati veel kõvasti puudu. Lugesin veebruari alguses ühe harrastussuusataja kommentaari, kus ta kirus, et miks ikka veel ei ole Nõmme suusaradadel tunnelite põhjad korralikult lumega kaetud ja tema oma suuski lõhub. No mida kuradit! Suusarajad on superägedad, rajameister teeb tööd suuresti entusiasmist ja kui midagi ei meeldi, võta labidas ja tee korda. Nuriseda, vinguda ja nõuda on lihtsalt nõme! Olgem parem tänulikud, et on talv, saab suusatada ja juba paariaastased lapsed saavad lõpuks teada, mis on lumi ja kelgutamine. Ja kui tuleb ka külma, siis väriseb see Covid-19 ka!
Olge positiivsed ja tänulikud! Olge meiega!
Ilusat 2021. aastat! 

Indrek Sauga