CDA-profiilid pakuvad klaaslahendusi igale maitsele

Jan Põldver
Jan Põldver
tootejuht

CDA “Victoria” profiilide sari hõlmab kahte tüüpi jaotusribasid, mis on mõeldud tööstusliku stiili imiteerivatele vaheseintele. Profiilide standardvärv on matt must anodeeritud alumiinium.

Selle seeria kõrgem ja paksem profiil kombineeritakse suuremate klaasikinnitusprofiilidega DRM38 ja FCM38, samas kui kitsam ja õhem profiil on mõeldud kergematele konstruktsioonidele, mida kasutatakse koos minimalistlike FCM27, FIXD ja FIXS kinnitusprofiilidega.

CDA Palermo on alumiiniumprofiilide süsteem, mis on spetsiaalselt loodud ühepoolselt avatavatele käändustele. See on ideaalne valik, kui soovite parendada täisklaasist uste heliisolatsiooni. Lisaks sobivad need profiilid ka klaasist vaheseintesse, olgu need siis kontoris või koduses interjööris. Profiilide tellimine täpsete mõõtude järgi ja pakendamine muudavad nende paigaldamise lihtsaks ja hõlpsaks. 

Saadaval on erinevaid standardviimistlusi, sealhulgas tavaline anodeeritud alumiinium, roostevaba teras ja must anodeeritud viimistlus, mis sobivad ideaalselt kokku lukustuste, riivide ja käepidemetega.

Tootevalikus on lai valik erinevaid standardviimistlusi nagu näiteks anodeeritud alumiinium, roostevaba teras ning must anodeeritud viimistlus, mis sobivad kokku lukustuse, riivide ja käepidemetega.