Avasta innovatsioon värvi- ja lakimaailmas

Janno Liiva tootejuht
Janno Liiva
tootejuht

22.-23. mail toimus eksklusiivne kahepäevane esitlus mööblitootjatele, mille korraldasid VBH Estonia ja Austria juhtiv värvitootja ADLER-Lacke. Kutsutud olid nii sisearhitektid, mööblitootjad kui ka viimistlejad.

Kahel päeval rääkisime ning viisime läbi praktilise esitluse, et täielikult sisse elada veepõhiste (WB) värvisüsteemide uusimatesse tehnoloogiatesse ning võimalustesse.

Esimesel päeval oli fookuses kaasaegsete veepõhiste värvide eelised lahustipõhiste värvide ees. Osalejad said veenduda, et kaasaegsed uuenduslikud veepõhised värvid ei jää oma omadustelt alla lahusepõhistele värvidele konkureerides nendega nii töötlemise kiiruses, pealekandmise mugavuses kui ka pinna lõplikus tugevuses ja kemikaalikindluses. Tulevikku vaatav tootja oskab hinnata veepõhiste värvide keskkonnasõbralikkust.

Teisel päeval said huvilised ise pinnakatteid meie värviklassis pihustada. Töö käigus said hinnangu erinevad vesibaasilised lakid ja värvid Adleri Bluefin tootesarjast. Aktiivse arutelu käigus jagasid osalejad üksteisega oma kogemusi ning tähelepanekuid.

Esitatud küsimustele vastasid Adleri spetsialistid Tobias Benker ja Lukas Knaus ning VBH tootejuht Janno Liiva.

Esitlus tõi kokku mööblitootjaid üle kogu Eesti.
Osalejad said oma käega pihustada Adler Bluefin vesibaasilisi lakke ja värve.