Teknoclad Nova on ideaalne välitingimustes

Anu Tomson
tootejuht

Teknos tutvustab uut tööstuslikku vesilahuselist puitpindade värvi välistingimustesse – Teknoclad Nova 3330-42. Ühes purgis on korraga nii krunt-, vahe- kui ka pinnavärv, mis on otse puidule kantav. Värv on suurepärase katvusega: kahes kihis uue puidu katmisel annab see pikaajalise kaitse puitmajadele, voodrilaudadele, aialippidele ja muudele sarnastele elementidele.

Lisaks tõrjub värvi pind mustust ning säilitab värvuse, kaitseb laudist ja hoiab selle välimuse kvaliteetsena. Seejuures on kvaliteetse ja keskkonnasõbraliku viimistletud lõpptoote hind tänu säästlike ja efektiivsete tehnoloogiate kasutamisele sama kui tavalise viimistlussüsteemi maksumus. Kahekihilise viimistlusega kaetud voodrilaua hooldusvälp jääb 10–12 aasta juurde. 

Teknoclad Novat on võimalik toonida väga paljudesse katvatesse toonidesse, sest Teknose toonimisbaasis on olemas retseptid kõikidele enamlevinud toonikaartide toonidele.

Lisaks vastab Teknoclad Nova 3330-42  Põhjamaade Luigemärgi rangetele keskkonnanõuetele.  Värv vastab toote olelusringile ja koostisele kehtestatud rangetele keskkonnanõuetele ning on seega puitlaudise värvimiseks jätkusuutlik valik.

Põhiomadused:

  • Kõik ühes toode: krunt-, vahe- ja pinnavärv
  • Pealekandmine otse puidule
  • Väga vastupidav
  • Täiendav ökomärgisega hooldus­süsteem
  • Tunnustatud Põhjamaade Luigemärgiga
Kahe kihina uuele puidupinnale kandes annab Teknoclad Nova pikaajalise kaitse puitmajadele, aialippidele ja muudele sarnastele puitelementidele.