RotoQ katuseakna paigaldusega saab hakkama isegi lammas

VBH kliendileht nr 1

rist
Partnerite

UUDISED


 

 

LICENCE TO CLICK. KATUSEAKEN ROTO Q
PAIGALDUSEGA SAAB HAKKAMA ISEGI LAMMAS

Lihtne paigaldus, kaunis välimus ja täiuslik töökindlus.
Uued pöördhingedega Roto Q aknad vastavad enamuse klientide ettekujutusele ideaalsest katuseaknast. Uudse klikk-süsteemiga paigaldatavad Roto Q katuseaknad on kõige värskem pakkumine neile, kes otsivad maja ehitamisel lihtsaid ja kaasaegseid tooteid. Roto Q aknad sobituvad harmooniliselt katusega, moodustades koos ühtse ja esteetilise terviku.Katuse ehitajate hinnangud katuseakende paigaldamise raskusastme kohta hõlmavad tavaliselt paigaldamise kõrgust, konstruktsiooni tugevust, lihtsat ja ohutut aknaraamide
demonteerimist/monteerimist ning äärisepleki õiget ühendust katusematerjaliga. Kliendid
soovivad ohutut kasutamist, käsitsemismugavust, kõrget kvaliteeti ja kaasaegset disaini. Seepärast pakub Roto täiesti uuenduslikku lahendust, mis kindlustab parima kvaliteedi ja unikaalse konstruktsiooni Roto Q puidust pöördavatavate akende näol. Nendel akendel on ülal ergonoomiline käepide ja nad on projekteeritud selliselt, et paigaldamine on võimalikult lihtne ning vigade tekkimine on nullilähedane.

rotoQ

A4 251115-2.ai

Kliendid hindavad Roto Q-d energiatõhususe poolest.
Akende standardversioon on varustatud soojust isoleeriva plokiga – soojuskadu on olematu ning võimaldab optimaalse temperatuuri hoidmist majas. Tänu eelpaigaldatud välisele WD-plokile (Q Plus) ja klaaspaketi soojusisolatsiooni kõrgele kvaliteedile on soojusjuhtivusarv alates 0,78 W/m²K (aknal Q Plus 3P) kuni 1,2 W/m²K (aknal Q Standard 2S). Need väärtused vastavad energiasäästlike majade standardile ning hoiavad küttekulud madalamad. 
Roto Q pakub enamat ka katuseakende paigaldamise kategoorias. Aknaraami eemaldamine ja paigaldamine on ohutu ja kiire – seda just tänu unikaalsetele paigaldustaldadele. Innovatiivne klikk-paigaldussüsteem võimaldab akna veatut paigaldamist katusele isegi ilma eelneva koolituseta. Õigest paigaldusest teavitab iseloomulik klikk-heli. Loobutud on akna katteplekkide välistest kruvidest, mis tagavad pikaajalise hermeetilisuse ja lihtsuse paigaldustöödel. Võimalikud paigaldamise vead välistab Roto Q Plus akna versioon „all inclusive”. See toode on välise WD-soojustusplokiga, eelpaigaldatud paigaldusnurkade ja aurutõkkekilega. Roto Q akendel on reguleeritavad pöördtelghinged, mis lihtsustavad akna täpset paigaldamist. Kasutatud tehnilised lahendused ja Roto Q unikaalne konstruktsioon võimaldavad akende tootmist isegi mõõtudes 134×160 cm, tagamaks ärklikorruse veelgi parema valgustatuse. Kokku saadaval 28 erinevat suurust.
Aken Roto Q on saadaval mitmes klaaspaketi versioonis, sh. helikindlaid, kondensaatveevastase kattega ja ornamentklaasiga pakette (Ug=0,5…1,0).

Akende profiilidel on kolmekihiline viimistlus, mis kaitseb veeauru kahjuliku toime ning UV-kiirte mõjul tumenemise eest.

Tootja on valmistanud Roto Q akende jaoks rikkalikus valikus sisemisi ja väliseid lisatarvikuid, mis on toodetud uusimate tööstusdisaini trendide järgi.

Roto Q kõrge kvaliteet ja stabiilsus tagavad turvalisuse pikkadeks aastateks – tootja kindlustab 15-aastase garantii sulustele, raamile ja karastatud klaasile.

Rohkem teavet leiad www.roto.ee

vbh