Valminud on uus VBH paigalduskataloog

 

Uudis 


 

UUDIS! ON VALMINUD UUS VBH PAIGALDUSKATALOOG.

VBH pakub oma uues paigalduse kataloogis terviklikku toodete ülevaadet ja kasulikke nõuandeid akende paigalduse planeerimisel ja professionaalsel akende ja uste paigaldusel. Kataloogis on välja toodud mitmeid detailseid jooniseid ja toodete soovitusi, mis hõlbustavad paigaldusmaterjali hankimist.

Kataloogis on kokku 146 lehekülge ning tegemist on täielikult uuendatud VBH paigalduskataloogiga. Kataloogist leiate tooteid alates paigaldusel vajaminevast loodist ja mõõdulindist kuni avatäiteid avast välja tõstvate ankrute ja profiilideni välja.

Lisaks sisaldab kataloog erineva valiku montaaživahte ja tööriistu kuni kruvideni välja. Toodete seas on ka akende soojustusse tõstmise uudistoote greenteQ Klima Konform ZM profiil, mille abil on võimalik aknaid/uksi kuni 160 mm ulatuses terves avatäite perimeetris soojapidavaks ja külmasilla vabaks muuta.

Juhised profesionaalseks paigalduseks.
Kataloogi alguses on välja toodud detailseid paigaldusnäiteid, kuidas aknaid paigaldada monoliitseina või siis juba soojustusse tõstes.

Paigaldusnäidete juures on eraldi sisukorrad, kus kohas mis toode kataloogis asub.

Soovime VBH paigalduskataloogiga pakkuda oma klientidele terviklahendust akende ja uste paigalduse osas ja samas aidata neil koostada professionaalset hinnapakkumist projektidele, milles nad osalevad.

 

 

Uus kataloog on juba saadaval, vaata lingilt http://www.vbh.ee/Resource/galleries/vbh/download/EE/Catalogues/Montaazikataloog_2016_146lk_small.pdf



VBH MUUTUB TURVALISEMAKS!

Alates märtsist muutub VBH klientide elu veel mugavamaks – koostöös Tamrexiga on nüüdsest võimalik otse VBH-st mugavalt tellida ja osta ka kõiki vajalikke töökaitsevahendeid ja kaitseriideid (nt kaitsekindad, respiraatorid, töö- ja kaitseriided, tuletõrjevahendid jms). Tamrex pakub Eesti suurimat kaitsevahendite ja tööriiete valikut.

Huvi korral küsi personaalset pakkumist

TAMREX