VBH ja Estbuild 2016

VBH JA ESTBUILD 2016

06. – 09. APRILLINI VÕTSIME OSA EESTI EHITUSMESSIST ESTBUILD 2016.

VBH oli seekord väljas uue kujunduse ja kontseptsiooniga. Väljapaneku põrandapind oli jaotatud neljaks sektoriks – aknapaigaldus, Roto katuseaknad, Lamilux katusekuplid ja Hoppe+ uksefurnituur.

Kõige suuremat huvi külastajate seas tekitas live aknapaigaldus Klima Konform profiilide abil. Priit Toiger ja Aarne Värk viisid läbi 8 näidispaigaldust, kuhu kaasati hulgaliselt nii aknapaigaldajaid, ehitajaid, arhitekte kui ka eraisikuid, kellel akende vahetus ees seisab.Aknapaigalduse temaatika teiseks tõmbenumbriks osutus uus Makroflex WhiteTeq püstolivaht, mida presenteeris Ahto Laur (Henkel). Uus WhiteTeq sai kenasti hakkama 50 mm vuugi täitmisega, mida said ka kõik soovijad omal käel järele proovida.Hoppe ja uksetarvikute töötoas näitas Priit Künnapuu uusi ja innovaatilisi tooteid. Messikülastajatel avanes võimalus ise käed külge lüüa ja testida tooteid nagu SecuSan, HCS, Secustic, QuickFit jt. Katuseakende juures näitasid Margus, Tarmo ja Meelis ülaltavanevaid revolutsioonilisi RotoQ katuseaknaid.

Meie väljapaneku keskmeks oli vanade heade kommete kohaselt siiski baarilett, kus ootas külastajaid üks väike mõistatus. Nimelt oli sinna paigaldatud õllekraan, millest voolas VBH-käsitööõlu. Kasevihad andsid õllele erilise maitsevarjundi, mille äraarvamine tekitas külastajate seas suuri raskuseid. Aga seda suurem oli degustaatorite äratundmisrõõm peale tõe selgumist.Täname kõiki külastajaid ja samuti tuhat tänu VBH laitmatule meeskonnale.

VBH_messil