Fuhr lukustussüsteem Smarthome

 
Priit Künnapuu, tootejuht
FUHR LUKUSTUSSÜSTEEM SMARTHOME MUGAV AVADA VÄLJAST, LIHTNE AVADA SEEST 

FUHR Multitronic 881 pakub täielikult motoriseeritud mitmepunkti lukustussüsteemi
Iga kodu juures on ülimalt tähtis turvalisus, mugavus ja säästlikkus ning suur roll kõige selle saavutamisel on ustel sh just uste lukustusel. FUHR Multitronic 881 lukustussüsteem aitab oluliselt kaasa ukse turvalisemaks, mugavamaks ning säästlikumaks muutmisel.

Mugavus
Lukustussüsteemi avamine ja sulgemine toimub elektrooniliselt, pealtnäha justkui iseenesest. Kohe peale ukse sulgumist lukustub uks lukumootori jõul automaatselt kiiresti ja turvaliselt.

Turvalisus
Toote pika eluea ja jätkuva usaldusväärsuse tagab juba Fuhr tootenimi, mille taga on tippkvaliteediga materjalid ja põhjalik testimine. Süsteemide koostöö vastab kõrgeimatele rahvusvahelistele turvanõuetele.

Energiasääst
Alatise mitmepunktilukustusega on tagatud pidev hermeetilisus – soojus jääb hoonesse ning konditsioneeritud õhk ei pääse välja.

Ligipääs
Täismotoriseeritud mitmepunkti-lukustussüsteemi Multitronic 881 abil on mitmeid võimalusi parandada hoonete ligipääsetavust. Probleemiks ei ole ka invalahendused – Multitronic 881 võimaldab ukse avamist nupuvajutusega. Käepideme madalaim kõrgus võib olla 850 mm ning lisaks saab luku panna tööle koos ukseautomaatikaga.

Raadiovõti
Ühte krüpteeriud raadiovõtit saab kasutada kuni nelja erineva rakenduse aktiveerimiseks.

Vaata lähemalt SIIT