Jõulud on hoolimise aeg

 

 

 

Toetamine teeb tugevamaks

JÕULUD ON HOOLIMISE AEG

Selle VBH kliendilehega tähistab meie leht oma esimest sünnipäeva, mille puhul on asjakohased soojad tänusõnad kõigile meie lugejatele ja lehe toimetajatele – aitäh teile!

Värskes lehes teeme sügava kummarduse oma klientidele lõppeva aasta eest, kirjutame oma tegemistest, tutvustame greenteQ tootevaliku uudistooteid ja jagame huvitavat intervjuud ühe meie hea kliendiga.

Nagu alati hakkab aastalõpp lähenema ootamatu kiirusega. Peatselt saabuvad jõulud, mis on traditsiooniline aeg teha kokkuvõtteid, mõelda tagasi aasta jooksul tehtule, vaadata tulevikku ja seada plaane edaspidiseks.

Jõulud on ka aeg aidata ja jagada. Aidata kõige nõrgemaid,
kes ise enda eest veel hoolt kanda ei suuda – lapsi.

2012. aastal alustas VBH Estonia koostööd Peeteli Kiriku Sotsiaalkeskusega, et aidata neil toita ja katta vanemliku hooleta lapsi. Sellel aastal oleme me otsustanud, et oma klientidele jõulukingitusi ja jõulukaarte ei tee. Selle asemel annetame kingitusteks kuluva raha hoopis Peeteli Kiriku Sotsiaalkeskusele. Seega on selle kliendilehe vahel olev jõulukaart üks ja ainus jõulutervitus kõigile meie austatud klientidele ja partneritele. Loodan ja usun, et lepite sellise lahendusega, sest nii saate kaudselt ka teie anda omapoolse panuse nende laste tulevikuks. Lisaks sellele korjasid meie töötajad kokku oma lastele väikseks jäänud riided ja kinkisid need Sotsiaalkeskuse poolt hoole all olevatele lastele. Soovime neile kõigile rohket ja tõelist kodusoojust!

Hingedekuu november on üks pimedamad kuid aastas. Saades inspiratsiooni kampaaniast „Ole nähtav,“ tellisime me kõigile oma klientidele ja sõpradele VBH sümboolikaga helkurid. Tulge külla ja küsige julgelt VBH helkurit nii endale kui ka oma lähedastele. Nii olete ka teie hästi nähtavad – iga hing on kallis!

2016. aasta on olnud huvitav ja mitmeid väljakutseid esitav. Samas ka õnnelik. Aeg on läinud sedavõrd tegusalt ja kiiresti, nii et tundub nagu oleks lõppev aasta alles äsja alanud. Igatahes oleme taas kõik ühe aasta võrra kogenumaks saanud.

Siin oleks sobiv tsiteerida minu õpetaja härra Ülo Vooglaiu mõtet
inimese vanuse kohta – inimese vanus ei võrdu inimese läbielatud
aastatega, vaid ühes ajaühikus läbielatud sündmuste korrutisega.

Seega võime olla  oma füüsilisest vanusest palju eakamad ja elukogenumad, juhul kui oleme tegusad ja toimekad ning meie elus on palju põnevaid sündmuseid.

Siiras tänu kõigile minu kolleegidele, meie klientidele ja
koostööpartneritele kõigi nende ühiste hetkede eest,
mõistmise ja lojaalsuse eest, saadud kogemuste eest.

Ilusat ja teguderohket jõuluaega, möllurohket aastavahetust ja edukat uut aastat teile kõigile!

VBH nimel
Indrek Sauga