Tulge meie boksi messil “Eesti Ehitab 2017”!

 

Ehitusmess


TULGE MEIE BOKSI!

Nagu viimastel aastatel heaks tavaks on saanud, nii ka tänavu osaleb VBH messil “Eesti ehitab 2017”.

Ning nagu alati on meil ka sel aastal varuks nii mõndagi põnevat, mida kohapeal silmaga näha ja käega katsuda saab. Vanade tuttavatena on taas rivis Roto, Aluprof, Klima Konform ja mitmed teised. Uustulnukana tõmbavad teiste seas endale pilke Alveuse valamud. Selleks aga, et jutt messiboksis soravamalt jookseks, kostitame oma külalisi spetsiaalselt VBH jaoks eripruulitud uue “VBH24” pale ale õllega.Kui teil veel messikutset pole, siis võtke julgesti meiega ühendust ja me lahendame selle mure rõõmuga.Kohtumiseni messil, boksis number C-60! 

Nagu viimastel aastatel heaks tavaks on saanud, nii ka tänavu osaleb VBH messil “Eesti ehitab 2017”.

Ning nagu alati on meil ka sel aastal varuks nii mõndagi põnevat, mida kohapeal silmaga näha ja käega katsuda saab. Vanade tuttavatena on taas rivis Roto, Aluprof, Klima Konform ja mitmed teised. Uustulnukana tõmbavad teiste seas endale pilke Alveuse valamud. Selleks aga, et jutt messiboksis soravamalt jookseks, kostitame oma külalisi spetsiaalselt VBH jaoks eripruulitud uue “VBH24” pale ale õllega.

Kui teil veel messikutset pole, siis võtke julgesti meiega ühendust ja me lahendame selle mure rõõmuga.

Kohtumiseni messil, boksis number C-60!