RotoQ katuseaknad – klikk ja paigas!

 

 

 
 Tarmo Väli, tootejuht
Margus Vijard, tootejuht
ROTO Q KATUSEAKNAD
KLIKK JA PAIGAS!

Ehitus- ja remonditöödel on üheks suuremaks kuluartikliks peale materjalide spetsialistide palkamine. Revolutsioonilised ROTO Q katuseaknad võimaldavad aga paigaldada katuseaknaid ilma spetsialiste kaasamata ning isegi ilma spetsiaalse väljaõppeta, piisab vaid elementaarsete ehitusvõtete oskusest.

Tänu universaalsetele paigaldustaldadele on aknaraamide paigaldamine ja eemaldamine kiire ja täiesti turvaline.

Innovaatiline kruvivaba paigaldussüsteem annab akna korrektsest paigaldusest teada spetsiifilise klikk-heliga. Eriti mugav ja valutu on aga ROTO Q Plus nö all inclusive aknalahendus, mis on eelnevalt varustatud välise WD-soojustusploki, paigaldusnurkade ja aurutõkkekilega.

ROTO Q puidust pöördavatavatel akendel on ergonoomiline käepide paigutatud akna ülaserva, klaaspakette on saadaval mitmes versioonis (sh helikindlad, kondensaatveevastase kattega, ornamentklaasidega jms).

Lisaks on ROTO Q akende jaoks saadaval lai valik sisemisi ja välimisi lisatarvikuid.

Kõrge kvaliteet ja stabiilsus tagavad ROTO Q akende sulustele, raamile ja karastatud klaasile tervelt 15-aastase tootjapoolse garantii.

Loe ja uuri lisaks RotoQ kodulehelt.