Neher plisseervõrk

Neher plisseervõrk

NR 1 KAITSE PUTUKATE VASTU SAKSAMAAL

Kaunite kevad- ja suveilmadega kaasneb kiusatus avada aknad, et lasta suvesoojust ka elu- või tööruumidesse.

Paraku kipuvad lisaks värskele õhule tuppa ka tüütud sääsed, kärbsed ja muud tiivulised putukad. Läbi aegade on nende tuppa pääsu takistanud erinevad putukavõrgud. Õnneks ei pea enam leppima kohmakate ja visuaalselt ebaatraktiivsete lahendustega – kvaliteetne Neher plisseervõrk lükand- ja rõduustele hoiab häirivad putukad õues mugavalt ja praktiliselt märkamatult. Kokkuvolditavat plisseervõrku on piisavalt lihtne paigaldada ja probleemivaba kasutada ka suurtele ja moodsatele terrassiustele suurusega 3,4 m x 2,6 m. Kokkuvoldituna võtab plisseervõrk ülimalt vähe ruumi.

Neher plisseervõrk on valmistatud eriti rebenemiskindlast materjalist Vectran, mis ühtlasi on ka vastupidav ilmastikule. Tänu atraktiivsele välimusele, kasutusmugavusele, ruumisäästlikkusele ning vastupidavusele on Neher plisseervõrk muutunud eelistatuimaks putukavõrguks Saksamaal.