Kauaoodatud kevad on kohal!

Kauaoodatud kevad

ON KOHAL!

Õnnitlen teid kõiki – lõppude lõpuks on kevad kohale jõudnud, millele loodetavasti järgneb ka õige pea suvi! Nüüd tasub rõõmustada, me oleme selle pimeda aja edukalt üleelanud!

Üheks traditsiooniliseks kevadkuulutajaks on meie jaoks alati olnud kevadmess Eesti ehitab 2017, millel osalesime sellelgi aastal. Meie hinnangul olime me igati edukad, suur aitäh kõigile meie messikülalistele.

Usun, et 2017. aasta esimene kvartal ja esimesed 5 kuud on läinud vastavalt teie plaanidele. Loodetavasti isegi paremini. VBH Estonia jaoks on see kevad olnud huvitav, täis mitmeid muutuseid ja põnevaid uusi väljakutseid.

Mai algusest läks uutele väljakutsetele vastu meie kontori hing ja assistent Jekaterina, kes oli meiega koos seitse aastat. Uueks “hingeks” on nüüd Kai. Kai on varem pikalt töötanud firmas Remmers. Tervitan teda soojalt meie perre saabumise puhul ja soovin edu.

Hea uudis on mul ka meie mööbliklientidele – aprillis sõlmisime lepingu tuntud Itaalia mööblifurnituuri tootjaga FGV. FGV tootevalik on lai, kvaliteetne ja mis eriti tähtis klientidele – sõbralike hindadega. Olete oodatud meie näidistesalongi tutvuma lähemalt FGV tootevalikuga. Seoses sortimendi laienemisega on meiega liitunud Kevin Apri – noor ja energiline mööblifurnituuri tootejuht. Soovime ühiselt talle palju edu oma uues ametis!

Värskes lehes tuleb veelkord juttu meie uuest B2C/B2B internetipoest, mis on kenasti käivitunud ja ootab aga uusi kliente. Ülemaailmne internetikaubanduse maht kasvab kiiresti, sest inimesed on muutunud mugavamaks ja elutempo kiiremaks. Olen kindel et ka vbh24.ee veebipood aitab meie klientidel oma oste sooritada veelgi kiiremini ja mugavamalt.
Suvi on meie klientidele kiire tööaeg, samas ka puhkuste ja nö laadimise aeg. Nii puhkab ka meie VBH Newsi lehetoimetus, et olla juba septembris jälle teie ees uute teemade ja värskete ideedega.
Leidke teiegi piisavalt aega puhkamiseks ja püsige terved!

PS! Suviste sauna- ja grillipidude juurde sobib suurepäraselt meie lahja VBH24 õlu. Mis muud, kui tulge küsima!

Ilusat, edukat ja meeldejäävat suve teile kõigile!

VBH nimel
Indrek Sauga