FGV furnituur – algas koostöö Itaalia juhtiva mööblifurnituuri tootjaga

FGV Furnituur

ALGAS KOOSTÖÖ ITAALIA JUHTIVA MÖÖBLIFURNITUURI TOOTJAGA


Kevin Apri, tootejuht

Käesoleva aasta aprillist sõlmis VBH Estonia koostöölepingu tuntud Itaalia mööblifurnituuri tootja FGV-ga. FGV on kiiresti arenev, hea hinna ja kvaliteediga mööblifurnituuri tootja.

FGV on arendanud ja tootnud erinevaid mööblifurnituuri lahendusi juba 1974. aastast. FGV neli tehast, mis asuvad Itaalias, Slovakkias, Brasiilias ja Hiinas, järgivad oma tööprotsessis identseid kvaliteedinõudeid, mis võimaldab pakkuda taskukohaseid ja tehnoloogiliselt häid lahendusi kõikjal üle kogu maailma. Lisaks eelmainitud neljale tehasele asub Itaalias eraldi tehas, mis valmistab mööblifurnituuri spetsiaalselt ainult IKEA jaoks.

Sahtlid, kandurid Hinged, sahtlisiinid Ülakapi mehhanismid, köögi cargod

FGV tooteportfell on äärmiselt lai. Nii on näiteks valikus palju hea disaini ja kvaliteediga erinevaid kapiukse hingi, sest FGV on nende suurim tootja Euroopas. Müügimahu poolest järgnevad sahtlisüsteemid, mille valikus on samuti kümneid erinevaid variante, alates kõige lihtsamatest kuni topeltseintega lahendusteni.

Kõik FGV tooted omavad rahvusvahelist CATAS kvaliteedisertifikaati.

Paljud tooted on patenteeritud nagu näiteks uudsed kinnitused lauajalgadele.