Ees ootab tegus sügis

Ees ootab

TEGUS SÜGIS

Tere, lugupeetud lehelugejad!

Suvi on selleks korraks läbi ja ees ootab uus ärihooaeg. Tänavust suve on kirutud palju – pole olnud piisavalt päikest ega sooja, kuid samas positiivse poole pealt vaadatuna, äri- ja tööseisukohalt, on aga olnud ju päris hea suvi. Ilm pole seganud, inimesed pole randa kibelenud, vaid on saanud rahulikult tööd teha. Kinnisvaravaldkonnas räägitakse juba uuest buumist, kuid kas see tõele vastab, näitab aeg. Üks on aga selge, uusi maju ehitatakse aktiivselt kõikjal Eestis ja kodude renoveerimine on käsil ka nii mõnelgi minu tuttaval. Seda kõike kinnitavad ka Eesti majanduse kasvunumbrid, millesse me kõik oleme andnud oma panuse. Eesti mastaapides toimub see põhimõtteliselt mikrotasandil, aga kui vaadata Euroopa- või maailmamajandust, on ka seal ennustused positiivsed. Juba on hirmutatud suurenenud nõudlusest tulenevate uute toorainete hinnatõusudega, mis võib osutuda ühel hetkel reaalsuseks.

Loodan, et te kõik olete saanud piisavalt puhata, tegeleda oma hobidega ja taastada oma energiavarud uueks ärihooajaks.

Kellel aga pole suvel puhkamiseks mahti olnud, siis soovitan enese laadimiseks meie sügisesi seenemetsi. Võin kinnitada, saak on rikkalik.

Meil VBH-s on suvi olnud aktiivne ning oleme oma tegevused hoidnud eesmärgipõhised. Üheks selle aasta põhieesmärgiks on olnud aktiivne sisenemine mööblifurnituuri valdkonda, milleks on suvi just õige aeg. Juuni alguses lisandus meie mööblifurnituuri üksusesse uus teotahteline töötaja Henri Heinmaa, kes on olnud mööblivaldkonnas tegev juba mõned aastad. Henri aitab oma oskustega uusi eesmärke ellu viia. Mööblivaldkonnast on teisigi häid uudiseid – alustasime koostööd Itaalia firmaga FGV, lähiajal on lisandumas veel teisigi uusi partnereid. Seega oleme valmis teid, meie head mööblikliendid, teenindama ja pakkuma korralikku tootevalikut.

Kevadel käivitunud internetipood VBH24.ee on klientide poolt hästi vastuvõetud, ootame teid kõiki seda külastama ja valiku headuses veenduma.

Teades seda, kui tempokas on ehitajate elu, on meie veebipood väga mugav võimalus sooritada kõik sisseostud ilma poeriiulite vahel aega raiskamata.

Kui vaja, siis toimetame kauba ka tööplatsile või koju kätte. Valikut peaks seal olema igatahes piisavalt.

Tänases lehes palusin meie heal Soome koostööpartneril Joukko Miettinenil rääkida lähemalt Soome majandusest ja Soome ehitus- ja aknaturu arengust. Joukkol on pikad kogemused selles valdkonnas tegutsemisel sealpool lahte.

Alanud on uus kooliaasta – soovin kõigile lehelugejatele, kelle lapsed alustasid kooliteed või kes ise õppetööd alustavad-jätkavad – head kooliaastat ja olge ikka terved!

VBH nimel
Indrek Sauga