Oli põnev ja sisukas aasta

Oli põnev ja sisukas

AASTA

Tere, austatud lehelugejad, kliendid, koostööpartnerid, kolleegid!

Aasta hakkab vaikselt lõppema ja on aeg teha tagasivaade 2017. aastasse. Kõigepealt südamlik tänu meie klientidele selle järjekordse tegusa aasta eest.

Aitäh, et meid oma soovidega ikka pingutama panete ja niimoodi võimalikult heas vormis hoiate.

Jõulud ja aastavahetus on aeg mõelda ja aidata kõige nõrgemaid ehk lapsi, kellel pole olnud õnne sündida sellistesse peredesse nagu enamusel meist. Nii nagu eelmisel aastal, nii ka tänavu annetame teie jõulukaardi raha Peeteli Kiriku Sotsiaalkeskusele ja anname oma jõulu- ja aastavahetustervitused edasi käesoleva lehe vahel oleva jõulusõnumiga, mis on adresseeritud kõigile teile, meie head kliendid ja koostööpartnerid. Iga nimi sellel kaardil on meie jaoks tähtis, andku see jõulukaart teile edasi meie siiramad ja südamlikumad soovid algavaks aastaks.

2017. aasta on olnud huvitav ja mitmeid väljakutseid esitav. Olnud on nii võite ja rõõme kui ka kurbust, pettumusi ja petta saamisi. Need negatiivsed emotsioonid on olnud heaks võimaluseks õppida ja usun, et olen saanud vähemalt ühe hea elukogemuse võrra rikkamaks.

Tervikuna on see aasta olnud VBH Eestile üsna hea. Lisandunud on uusi kliente, suurenenud on pakutavate toodete hulk. Tänaseks kuulub meie sortimenti juba üle 10 000 erineva toote! Sellel aastal on lisandunud VBH meeskonda mitmed uued inimesed ja aasta lõpuks on meie meeskond kasvanud juba 40-liikmeliseks. Liitsime nalja pärast kõigi meie vanused ja saime tulemuseks soliidse numbri 637! Viimane liituja on täienduseks meie ostuosakonda, tere tulemast, Martin!

2017. aasta uueks valdkonnaks on mööblifurnituuri müük ja VBH nime tuntuks tegemine mööblitööstuses. Seda silmas pidades osales VBH koos mööblitootjaga KLAVIS ühes heatahte projektis – ehitasime Peeteli Sotsiaalkeskusesse uue ja moodsa köögi, mis saab valmis järgmise aasta alguses. Mööblivaldkonna arendamine on ka järgmisel aastal üheks meie prioriteediks ja usun, et uuel aastal saame teile edasi anda veelgi enam uudiseid meie poolt pakutavatest uutest teemadest.

Oktoobri lõpus jõudis lõpule üks pikk protsess, mille tulemusena VBH Holdingu enamusaktsionär omandas esimese osa ehk 47% Scancerco OY, meie koostööpartneri, aktsiatest. Scancercost oli juttu meie eelmises kliendilehes (loe intervjuud Jouko Miettineniga).

See on olnud meie projekt, mille ettevalmistused algasid juba 7 aasta eest. Uued ootused ja avaramad võimalused lubavad väikese uhkusnoodiga öelda – VBH on laiendanud oma haaret Skandinaaviasse läbi VBH Estonia. Loodan, et Soome üllatab mind ja firma omanikke positiivselt!

Hingedekuu november on üks pimedamaid kuid aastas ja ka sellel aastal annab VBH oma panuse osaledes kampaanias „Ole nähtav!“. Tellisime kõigile meie klientidele uued helkurid, et nii teie kui ka teie lähedased oleksid nähtavad ja teie elud hoitud! Tulge meile külla ja küsige helkurit, sest iga hing on tähtis! Olge ja jääge terveks!

Meie kliendileht, mis esialgselt oli mõeldud meie klientide informeerimiseks, on osutunud heaks info jagamise võimaluseks meie ettevõttesiseselt. Nii võib julgelt öelda, et see leht on tähtis ka meie oma töötajatele. Tänan VBH töötajaid nende panuse ja lojaalsuse eest, alati on hea tulla kodukontorisse, kus sind oodatakse. Suur aitäh!

Ilusat ja teguderohket jõuluaega, möllurohket aastavahetust ja edukat uut aastat teile kõigile!

Olge tublid ja uuel aastal uue hooga!

VBH nimel
Indrek Sauga

PS! VBH kliendileht on märk traditsioonist, nagu on osa meie traditsioonist tähistada ilusaid hetki millegi erilisega. Erilisega nagu VBH Jõuluporter, mida oleme pruulinud vaid piiratud koguses. Meie eripruuli Jõuluporter on keskmisest särtsakam, küllusliku kohvi ja mõnusa šokolaadimekiga.

 


OLGE HOITUD HELKURIGA!

Hoiame suure tähelepanuga kõiki oma kalleid kliente ja koostööpartnereid. Kõik te olete meile võrdselt olulised nii suvepäikeses kui talvekaamoses. Selleks, et ka teised teid pimedatel sügis- ja talvekuudel liikluskeerises paremini märkaksid, pakume teile kõigile kingiks meie helkureid.

Järgmine kord, kui meie esindusse asja teete, siis küsige kindlasti endale ja oma lähedastele mõni helkur. Mida rohkem helkureid,
seda turvalisem liikluses!