Kõik messile “Eesti Ehitab”!

VBH on kohal –

KÕIK MESSILE “EESTI EHITAB”!


Kevad on käes ja rõõm on tõdeda, et samasuguse järjepidevusega nagu järgneb talvele alati kevad, nii toimub ka juba kahekümne esimest korda ehitusmess “Eesti Ehitab”. Kahtlemata on tegemist Eesti messituru tuntuima brändiga. “Eesti Ehitab” on ehitusvaldkonna erialamess, mis keskendub innovaatiliste tehnoloogiate ja paljude teiste teemade avamisele ning uusima oskusteabe, kogemuste ja oskuste levitamisele.

VBH on olnud aktiivne messil osaleja alates esimesest selle algusaegadest, mistõttu kutsume teid kõiki julgelt messile tulema ja tutvuma uute lahenduste ja võimalustega. Tänavu saab messil näha juba häid tuttavaid varasematest messidest nagu Lamiluxi katusekupleid, Roto katuseaknaid, Klima Konform aknapaigaldusprofi ile ning põnevat uksetehnikat DormaKabalt, Gezelt ja Fuhrilt. Uuteks üllatajateks on Scrigno pocket-door tüüpi uksed, moodsad Alveuse kraanikausid tippklassi köökidesse ja Morrellsi õlid, millega saab anda värske ilme terrassile.

Nagu juba tavaks saanud kostitame messikülalisi VBH 25. sünnipäeva puhul valminud õlle eripruuliga, astu läbi! Kuulutame kevadise ehitushooaja avatuks ja ootame teid kõiki külastama meie boksi C-57 messil “Eesti Ehitab”!

VBH meeskond