Avatäidete paigaldusmaterjalid – lai valik ja kõrge kvaliteet

VBH messi-ERI

 

 

Avatäidete paigaldusmaterjalid –

LAI VALIK JA KÕRGE KVALITEET

Mehis Tiitsartootejuht

Rõõm on nentida, et jälle on saabumas aasta tähtsaim ja oodatuim ehitusvaldkonna koosviibimine „Eesti Ehitab,“ kus on väljas VBH Estonia poolt esindatavad avatäidete paigaldusmaterjalid ja lahendused.

Nagu eelnevatel aastatel nii ka sel korral oleme väljas lahendustega firmadelt COMPACFOAM, SFS INTEC, GUTMANN, GREENTEQ. Kohal on vanad head sissetöötatud tooted kui ka uued põnevad uudised.

COMPACFOAM materjalidest ja lahendustes näitame uudseid tootearendusi ja võimalusi, mida see suurepärane ehitusmaterjal Eesti ehitusturule pakub, tutvustame tänapäevast üheraamilist aknapaigaldust kui kiiret, soojapidavat ja headele näitajatele vastavat süsteemi.

Teeme ka ise käed mustaks ja näitame meie boksis reaalset aknapaigaldamist – kuivõrd lihtne ja kiire sedalaadi paigaldus on.

Oleme messil väljas ka teise, suurepärase aknapaigalduslahenduste pakkujaga – SFS INTEC võimalustega, mis ilmselt teadlikumale ehitusalainimesele ei vaja pikemat tutvustamist. SFS-il on mitmeid võimalusi, millede seast leiab lahendusi ka keerulistesse paigaldusolukordadesse. Ja mitte ainult, kombineerides ehitusobjektil just nende kahe tootja materjalidega aknapaigalduse, võib julgelt öelda, et olete saavutanud stabiilseima, soojapidavama ja ajas hästi püsiva lahenduse.

Oleme messil väljas ka oma väikese „katselaboriga,“ teisisõnu seletame ja näitame, kuidas õigesti aknaid polüuretaanvahtudega tihendada, sest just selles, pealtnäha lihtsas toimingus, tehakse täna palju vigu. Ja loomulikult, anname võimaluse ka kõigil julgetel ise järele proovida vahu laskmise.

Seega, olete oodatud külastama meie väljapanekuid. Kohtume messil!