RotoQ katuseaknad – klikk ja aknad ette!

VBH messi-ERI

 Margus Vijard, tootejuht

RotoQ katuseaknad

KLIKK – JA KRUVIVABA PAIGALDUS

Ehitus- ja remonditöödel on üheks suuremaks kuluartikliks peale materjalide spetsialistide palkamine. RotoQ katuseaknad võimaldavad paigaldada katuseaknaid ilma spetsialiste kaasamata ning isegi ilma spetsiaalse väljaõppeta, piisab vaid elementaarsete ehitusvõtete valdamisest.

RotoQ – klikk ja aknad ette
RotoQ paigaldus on konkurentsitult kõige lihtsam võrreldes teiste katuseakendega. Sellega peaks hakkama saama i
ga ilma ehitusalaste teadmisteta, kuid vähegi käteosav pereisa. See võib tunduda naljakas, kuid nn RotoQ klikk on väga mõnus märguanne sellest, et aken on kindlalt paika saanud, ja mitte ainult paigas, vaid ka väga kindlalt hermeetiliselt suletud kogu akna perimeetris. Selline unikaalne paigaldusviis on muutnud RotoQ katuseaknad populaarseks kõikjal Euroopas. Innovatiivne klikk-paigaldussüsteem võimaldab akna korrektset paigaldamist katusele ilma igasuguse eelneva koolituseta.

Loobutud on välistest kruvidest akna katteplekkides, mille tulemusena on tagatud pikaajaline hermeetilisus, ühtlasi teeb see paigaldustööd lihtsamaks. Lisaks on RotoQ akendel reguleeritavad pöördtelghinged, mis võimaldavad akna täpset paigutust pärast paigalduse lõpetamist, kaasa arvatud konstruktsioonide liikumist peale ehitusaega. Vea tegemise riski paigaldamisel välistab ka versioon all inclusive, mis sisaldab RotoQ Plus akent koos välise WD-soojustusploki, eelpaigaldatud paigaldusnurkade ja aurutõkkekilega.

Tule ja tutvu Roto katuseakendega messil ning jälgi reklaami, messi raames toimub ka RotoQ katuseakende näidispaigaldus.

Klikk ja paigas!