Messil on mõnus, kuid veebis veel mõnusam

VBH messi-ERI

 

 

 

Messil on mõnus, kuid

VEEBIS VEEL MÕNUSAM


Mess on parim koht oma teadmiste täiendamiseks ja silmaringi avardamiseks, et tutvuda, mida antud valdkonnas hetkel pakkuda on.

Ostlemiseks aga ei pruugi see alati kõige parem olla, sest üldisest melust kantuna ja põhjalikult kaalutlemata võib langetada ka emotsionaalseid otsuseid.

Hoopis parem on kodus või tööl arvuti taga rahulikult järele mõelda, milline lahendus ehitus- või renoveerimistööde vms puhul kõige parem on.

vbh24.ee veebipood pakub just sellist võimalust ostelda täiesti segamatult sortimenti ja pakkumisi omavahel rahulikult võrreldes.

Oleme sealsesse laia tootevalikusse koondanud mainekate rahvusvaheliste kaubamärkide tooted firmadelt, mida võib julgesti usaldada ilma konkreetset toodet näpuvahel veeretamata.
Oleme oma sortimendi üle põhjendatult uhked ning selle täiendamine on pidev protsess. Iga aastaga lisandub sinna mitmeid tunnustatud kaubamärke, et pakkuda ka Eesti turul üha laialdasemat valikut. Mitmete kaubamärkide puhul oleme nii maaletoojad kui ainuesindajad Eestis.

Meie tootevalikusse kuuluvad akna-, ukse- ja katusetarvikud, katuseaknad, ehituskeemia, puiduviimistlus, paigaldusmaterjalid, mööblifurnituurid, köögivalamud ja -segistid ning isegi pööningutrepid.

Veebipoest tellitud tooted võib mugavalt endale koju või tööplatsile tellida. Poodi tasub sisse kiigata tihemini, et olla kursis ka sealsete ahvatlevate sooduspakkumistega.