Kandmise abivahend Carrymate


Kandmise abivahend  Carrymate kergendab koormat

Inimesed, kes peavad oma igapäevase tööna liigutama mööbliplaate, klaas- või metallilehti või muid plaate, lehti või tahvleid teavad, kui raske, ebamugav ja isegi ohtlik see võib olla. Selliste inimeste koormat aitab oluliselt kergendada Carrymate kandmise abivahend. Carrymate on lihtne kuid tõhus abivahend, mille abil saab kanda kuni 100 kg raskuseid ning kuni 8 cm paksuseid lamedaid objekte ilma nende pinda kahjustamata. Carrymate’e kasutatakse paaridena, kumbki kandja saab paigaldada enda Carrymate’i just enda jaoks ideaalsele kõrgusele, kandjatel jääb teine käsi vabaks ning mõlemad kandjad saavad liikuda näoga samas suunas. Carrymate’i käepidemed on ergonoomiliselt disainitud ja pakuvad kindlat haaret.

Uudistootena on Carrymate kandmise abivahendid saadaval meie veebipoes erihinnaga – tulge tutvuma.