Eesti Ehitab 2018 sai selleks aastaks läbi

Eesti Ehitab 2018
sai selleks aastaks läbi

04. – 07.04 toimus juba kahekümne teist korda igakevadine ehitusmess. Tänavu osales messil 270 ettevõtet 12 riigist, ekspositsioonipinda oli ca 15 000 ruutmeetrit ja messi külastas nelja päeva jooksul üle 32 tuhande ehitusala spetsialisti ja huvilise.
Ehitusmessi peetakse tegusale ehitushooajale heaks stardiks ja nii on ka VBH olnud messil alati aktiivne osaleja. Seekordsel messil moodustasid osa meie väljapanekust vanad tuttavad tooted nagu Roto katuseaknad, Lamiluxi kuplid ja Klima Konform aknapaigaldusprofiilid. Uut ja põnevat tõid nende sekka Scrigno pocket door-tüüpi uksed, modernseid kööke elavdavad Alveuse kraanikausid, Knappi innovaatilised ühendusliitmikud ja põnevamad uksetehnika-trendid Gezelt, Fuhrilt ja Dormakabalt.

Huvi meie messiboksi vastu on alati elav olnud, sest me ei ole ainult jutumehed, lisaks tavapärasele vestlusele tegime käe valgeks ka tegudega. Nii toimusid praktilised töötoad aknapaigalduse alal: paigaldus SFS lahendustega, RotoQ klikk-süsteemiga katuseakna ja greenteQ Klima Konform süsteemiga aknapaigaldus. Oleme viimastel aastatel kõiki oma messikülalisi kostitanud spetsiaalse messiõllega ja ka seekordne mess polnud erand.

Meie jaoks läks mess korda. Ette mõeldes võite juba täna oma kalendrisse märkida kuupäevad 03 .- 06.04.2019, sest siis toimub Eesti Ehitab 2019!