Fuhr Multitronic 881 – kõrgema klassi turvatunne

Partnerite

UUDISED


 

 

 

FUHR – kõrgema klassi turvatunne

Priit Künnapuu, tootejuht

FUHR Multitronic 881
Multitronic 881 täielikult motoriseeritud mitmepunktiline lukustussüsteem on üks oma klassi kõige kaasaegsemaid turvasüsteeme. See tagab kliendile kõrgeima mugavuse, maksimaalse energiasäästu ja igakülgse ohutuse. Intelligentsed läbipääsusüsteemid nagu nt sõrmejälgede skanner, raadiosaatja transponder, lugeja või koodlukk laiendavad edukalt firma mootorlukkude portfelli.
Selle sektori uusimad arengud kajastuvad mugavas SmartTouch juurdepääsus, mis sarnaneb autotööstuses tuntud võtmevaba käivitusega või WLAN-i baasil asuva ukse avamissüsteemiga SmartConnect easy, võimaldades ukse haldamist nutitelefoniga.
Fuhr lukustussüsteemi Smarthome on mugav avada väljast ja lihtne avada seest. Fuhr pakub täielikult motoriseeritud mitmepunkti-lukustussüsteemi. Iga kodu juures on ülimalt tähtis ohutus, kasutusmugavus ja kokkuhoid ning oma roll kõige selle saavutamisel on ka ustel sh just uste lukustusel. Fuhr Multitronic 881 lukustussüsteem aitab oluliselt kaasa ukse ja kodu turvalisemaks, mugavamaks ning säästlikumaks muutmisel.

Mugavus
Lukustussüsteemi avamine ja sulgemine toimub elektrooniliselt. Kohe peale ukse sulgumist lukustub uks lukumootori jõul automaatselt, kiiresti ja turvaliselt. Lisaks on võimalik tellida servo-funktsiooniga lukk st võtme kasutamisel peale esimest pööret liigutavad luku mootorid ise lukukeeled õigesse asendisse.
Turvalisus
Toote pika eluea ja jätkuva usaldusväärsuse tagab juba Fuhr’i tootenimi, mis tähendab tippkvaliteediga materjale ja põhjalikku testimist. Süsteemide koostöö vastab kõrgeimatele rahvusvahelistele turvanõuetele EN 1627 RC4.

Energiasääst
Pideva mitmepunktilukustusega on tagatud stabiilne hermeetilisus – soojus jääb hoonesse ning konditsioneeritud õhk ei pääse välja. Luku konkskeeled (Type 11) veavad dubleeritud mootori jõul ka kergelt paindes ukselehe vastu tihendit, tagades nii alati korrektse sulgemise.

Ligipääs
Täismotoriseeritud mitmepunkti-lukustussüsteemi Multitronic 881 abil on mitmeid võimalusi parandada hoonete ligipääsetavust. Probleemiks pole ka invalahendused – Multitronic 881 võimaldab ukse avamist nupuvajutusega. Käepideme madalaim kõrgus võib olla 850 mm ning lisaks saab luku panna tööle koos ukseautomaatikaga.
Fuhr 881 lukk on testitud vastavalt EN 179 ja EN 1125 standarditele. Lukule on võimalik paigaldada evakuatsioonivarustus või paanikanõudele vastav paanikapoom, mis tagab uksest väljumise mehhaaniliselt ühe liigutusega, võimaldades samas ukse avamise väljaspoolt kas elektriliselt või võtme abil.

Raadiovõti
Ühte krüpteeritud raadiovõtit saab kasutada kuni nelja erineva rakenduse aktiveerimiseks. See tähendab, et saate sama võtme abil avada näiteks autovärava, garaažiukse ja lülitada sisse aiavalgustuse.