Ilmunud on Q-railingu uus 2018/2019 kataloog

 

 

 

 

 

 

ILMUNUD ON Q-RAILINGU
UUS 2018/2019 KATALOOG

 

 

 

 

Jan Põldver, tootejuht

 

Meil on suur rõõm teatada täiesti uue Q-railing tootekataloogi ilmumisest! Selle aasta väljaanne on eriline, kuna sisaldab üksikasjalikku infot klaasist piirete hulgas tööstuslikku pööret põhjustanud Easy Glass Smart-süsteemi kohta.
Lisaks on kataloogis veel ligi põnevat 150 uudistoodet, kokku on valikus üle 2400 klaasist piiretega seotud toote. Värske kataloog pakub laia valikut ning arvukalt uusi võimalusi kõrgekvaliteediliste raamita klaasist piirete, reelingute ja käsipuude kasutamiseks.

Easy Glass Smart
Easy Glass Smart uhiuus raamita klaasist piire kasutab esimesena revolutsioonilist Q-disc-süsteemi. Easy Glass Smart’i abil on võimalik saavutada rekordiline kiirus klaaside kinnitamisel. Oleme veendunud, et seda süsteemi kasutades on väga lihtne ka baastoodete paigaldamine.

Easy Glass Wall
Milleks varjata tähelepanuväärseid treppe? Laske neil valguse käes särada ja rikastada interjööre meie Easy Glass Wall-süsteemidega. Põrandast laeni paigaldatud täisklaas jätab mulje hiiglaslikust ekraanist ning aitab luua tõeliselt erilisi sisekujunduselemente.

Easy Glass View
Easy Glass View abil saab valmistada turvalised põrandast laeni aknad. Täisklaasist Juliet-rõduklaasisüsteemid lisavad minimalismi ja elegantsi igale fassaadile. Lihtsalt tuleb valida soovitud paigaldusvõimalus: otse fassaadile, osaliselt läbipaistev või otse aknaraamile paigutatuna.

Easy Glass Up
Rinnatisseinad nõuavad teistest rohkem läbipaistvust ja klaas on ilmselgelt lihtsaim vastus. See klaasist piire ongi ette nähtud spetsiaalselt rinnatisseintele. Ainult 80 mm kõrgune alusraam sobib suurepäraste vaadete säilitamiseks.
Astu läbi VBH Estonia esindusest või külasta veebilehte www.q-railing.com