Medos koolitus tutvustas ukse- ja aknatarvikuid


Medose koolitus tutvustas
UKSE- JA AKNATARVIKUID


23. augustil viisime läbi Medose tootekoolituse, mille rõhuasetus oli PVC-aknatarvikutel. Medos on üle 20-aastase ajalooga akna- ja uksetarvikute tootja Poolas. Tehases töötab ca 550 inimest. Lisaks tugevale positsioonile koduturul eksporditakse oma toodangut pea 50 riiki nii Euroopas kui ka Aasias ja Lõuna-Ameerikas. Tootevalikusse kuuluvad akna- ja uksekäepidemed, uksehinged, alumiiniumist ja roostevabast torukäepidemed, paigaldustarvikud, impostikinnitused, nurgaühendused jpm. Medose kaasaaegne tehas võimaldab alumiiniumi- ja tsingivalu, plastivalu, pulbervärvimist, galvaniseerimist ja anodiseerimist, metalli ja alumiiniumi töötlemisliini, stantsimist. Lisaks sellele valmistatakse kõik valuvormid ja matriitsid enda tööriistaüksuses. Põhiline fookus on automatiseerimisel ja efektiivsusel, mis lõppkokkuvõttes tähendab kõrget kvaliteeti ja konkurentsivõimelist hinda. Erinevalt tellimuspõhistest tootjatest hoiab Medos suurt laoseisu, mis tagab tarnekiiruse.