Õppimiseks on alati õige aeg


Õppimiseks ON ALATI ÕIGE AEG 


Ilus ja soe suvi hakkab selleks korraks läbi saama – tervitan teid kõiki uue sügishooaja saabumise puhul!
See kliendileht on meil järjekorranumbrilt juba viieteistkümnes, millega seoses võiks juba väikest tähtpäeva pidada. Nagu alati saate ka siit lugeda ohtralt kõige värskemaid uudiseid VBH tegemistest. Teeme omalt poolt kõik selleks, et olla kasulik teile, head kliendid.
Suvi on olnud tõesti ilus ja loodan, et kõik on saanud võtta aega ja end põhjalikult välja puhanud, olgu siis Eestis või veel kaugemal. Puhkus on ju põhiline aeg oma hobidega tegelemiseks, et nii värskendada oma meelt ja keha ning koguda edasitoimetamiseks uut energiat. Aktiivselt puhanud on ka VBH rattavõistkond, kes tegeles usinalt oma meelisspordialaga ning enne viimast etappi hoiab enda käes Schenkeri tiimi järel ja Hansabi meeskonna ees tublit teist kohta. Hästi tehtud, mehed!
Kuumusest ja puhkustest hoolimata oleme ka piisavalt tööd teinud. Nii oleme panustanud ohtralt energiat otsimaks uusi võimalusi oma tootevaliku laiendamiseks ning juba üsna pea saame juba täpsemalt rääkida ka tulemustest.
Suvesoojast hoolimata oleme läbiviinud mitmeid tootekoolitusi – 11. juunil toimus edukas ja rohkearvulise osavõtuga kliendipäev ja 23.augustil viisime koostöös firmaga Medos läbi kliendikoolituspäeva, kus tutvustasime uusi aknatootmise tarvikuid. Aitäh kõigile, kes said tulla, ja loodan, et jäite kuuldu-kogetuga rahule. Kindlasti jätkame selliseid koolituspäevi ka tulevikus.
Kui koolitused käivad meil aastaringselt, siis tähendab september paljudele eeskätt kooliaasta algust. Sel aastal olen peale pikka vaheaega ka ise võtnud koolitee jalge alla ning liitunud Äripäeva Mare Pork’i koolitusega ”Tipptegijate kool”, et ka oma vaimu ikka teravana hoida. Kõigil teil aga soovitan osaleda projektis „Tagasi kooli“, millest olen ise juba kahel korral osa võtnud – see hoiab meele ärksana.
Soovin teile ja teie lähedastele uue kooliaasta ja ärihooaja alguse puhul kõike ilusat ja olge ikka hoitud!

Head lugemist!
Indrek Sauga