Transpordipadjad on head abilised pakendamisel ja ladustamisel

Transpordipadjad on head abilised
PAKENDAMISEL JA LADUSTAMISEL
Anu Tomson
tootejuht

Kõige sagedasem kasutuskoht transpordipatjadele on akende ja uste ladustamisel ning transportimisel. Transpordipatju on lihtne asetada detailide vahele ka vertikaalasendis, sest transpordipolstrid on ühelt küljelt isekleepuvad. Neid on lihtne eemaldada, ei jäta pindadele jälgi ega tekita värvimuutuseid. Transpordipadjad nakkuvad hästi puidu, metalli, PVC ja klaasiga. Enne kasutamist tuleb ühendatavatel pindadel alati teostada transpordipadja ühilduvuskatsed.
Pakume oma valikus 2 erinevat transpordipatja:
VITO transpordipadi on pehmel PE-vahul tihedusega
33 ± 5kg/m3, kaetud nõrga akrüülliimiga. Padjakese suurus on 40x40x10 mm, mis on pakendatud silikoonpaberist rullile 1000 tk kaupa.

greenteQ transpordipadjad XPS peavad vastu isegi suurtele koormustele tänu tugevale vahtstruktuurile tihedusega 28 kg/m³. greenteQ transpordipadjad XPS on jäägitult ja värvimuutusteta eemaldatavad 12 kuu jooksul enamikelt siledatelt ja kõvadelt pindadelt nagu puit, klaas ja plast. Omavahel ühendatavad pinnad peavad olema kuivad, puhtad ning vabad määrde- ja õlijääkidest. Pindu ei tohi töödelda nitrotselluloosi baasil valmistatud lakkidega!
Pakume padjakesi suurusega 48x48x10 mm, mis on pakendatud 3300 tk mahutavasse kasti.