Lamintexi töötasapinnad


​​

 Lamintexi töötasapinnad –

SOODSALT JA MUGAVALT

Kevin Apri
tootejuht

VBH Estonia laos olevad Lamintex töötasapinnad on nüüd saadaval ka meie e-poes VBH24.ee.
Lamintex pakub laias valikus kvaliteetseid aknalaudu ning töötasapindu. Töötasapindu on laos hetkel viie erineva dekooriga. Tasapinnad on hea kvaliteedi ning väga soodsa hinnaga. Laminaadi ning tasapinna kvaliteet on tagatud vastavate sertifikaatidega. Pikkused on alates 2440 mm kuni 4200 mm, laius 600 mm ning paksus 28 mm või 38 mm. Laminaadi paksus on olenevalt dekoorist 0,4 mm kuni 0,8 mm. Erinevaid pinnastruktuure on 15, samuti on lai servaprofiilide valik. Lisaks on laos olemas erinevad töötasapindade alumiiniumist ühendus- ning otsaliistud.
Tule tutvu näidistega VBH Estonia müügisaalis!

Algusesse