Aitame koos meie tulevikku – LAPSI!

Meie hea koostööpartner firma T-Tammer alustas juba suvel koos Päästeametiga projekti „Turvalised jõulud,“ mille raames soovitakse igal aastal välja vahetada ühe lasteasutuse uksed kaasaegsemate ja turvalisemate vastu. Selleaastase pilootprojekti „sihtmärgiks“ on valitud Karikakra lasteaed Õismäel,Tallinnas. Kontakt saadi Päästeametilt, kes tegi lasteaiale ettekirjutuse ebaturvaliste uste kohta. Vahetusse lähevad rühmadesse viivad viis välisust, mida lapsed igapäevaselt kasutavad.
Ka VBH lisas oma väikse panuse uste lukusüdamike näol ja koostöö tulemusena kingime Karikakra lasteaiale uued uksed koos paigalduse ja viimistlusega. Kingituse üleandmisest valmib koostöös firmaga Stuudiopunkt väike video. Kui ka teie firma soovib algatatud projekti edaspidi toetada oma toodete või teenustega, siis saatke oma soov pealkirjaga „Turvalised jõulud“ T-Tammeri turundusjuht Katri Sosile aadressil

Suur aitäh ja turvalisi pühi ka kõigile teile!

Algusesse