Renner Aquaris

​​

PUIDUÕLID HOIAVAD KAUA KAUNINA
Janno Liiva
tootejuht

YS-M009 AQUARIS puiduõli on loodud disainmööblile ja puitpõrandatele sisetingimustes. See puiduõli takistab kriimustuste teket ja libisemist ning tagab puidule veekindluse. YS-M009 sisaldab rikkalikult mitte-kolletuvaid aineid, sisaldab vahasid ja jätab puidu pinna peenelt siidise. Pealekandmine on lihtne ja kiire. YS-M009 on vesipõhine puiduõli, mis sisaldab ka mesilasvaha ning on kasutatav nii 1- kui ka 2-komponentsena.
YS-M009 põhilised omadused:

  • Segu erinevatest õlidest, PU vaikudest ning vahadest, mis tagavad veekindluse
  • Lihtne ja kiire pealekandmine
  • Hea kulumiskindlus
  • Mitte-kolletuv
  • On võimalik kasutada ka kõvendiga, mis tagab suurema kulumiskindluse
  • Sobib kõikjale sisetingimustes

Algusesse