VBH-l on uus koduleht

Hea lehelugeja! Rõõm on kuulutada, et juubeliaastal on uuenenud ka meie koduleht. Ehkki eelmine kodulehekülg oli küll vana ja armas, oli ta moraalselt ja tehniliselt oma aja ära elanud. Tehnoloogiamaailmas muutuvad asjad väga kiirelt ning ajaga sammu pidamine on väga oluline. Üks tõeliselt hea koduleht on nagu Tallinna linn, mis kunagi valmis ei saa: alati on midagi lisada, uuendada ja visuaalselt pilkupüüdvamaks teha. Selle aasta jooksul on suur osa VBH tütarfirmadest ja ka emafirma üle läinud uuele kodulehekülje platvormile, et tagada kontserni jaoks oluline ühine visuaalne identiteet ja kasutusloogika. Kuna protsess on olnud pikk ja aeganõudev, ei ole ka meie koduleht veel lõplikult valmis ja ei saa seda veel niipea.
Oleme tänulikud igasuguse tagasiside eest, mis meie kodulehe veel paremaks teeks. Mõnusat uudistamist!

Algusesse