BYSPAN VBH uus koostööpartner

Kevin Apri
tootejuht

VBH on alustanud koostööd veel ühe mööbliplaatide ­tootjaga BySpan. BySpan on väga hea kvaliteedi ja hinna suhtega plaaditootja, mis ekspordib üle 30 erinevasse riiki, peamiselt Kesk-Euroopasse.
Põhiliselt kasutatakse Byspani plaate erineva mööbli valmistamiseks, aga ka näiteks ehitusel seinapaneelideks. Tänu kõrgele kvaliteedile on plaate lihtne töödelda, need on suure tihedusega, hea UV-kaitsega, suure vastupidavusega kemi­kaalidele ning kriimustustele. Valikus on nii pealistamata tavalisi puitlaast- kui ka melamiinpealistusega plaate. Kõiki plaate toodetakse ka niiskuskindlatena. Puidudekooriga plaatidel puidu muster ei kordu ning näeb välja naturaalne. Melamiinplaate on valikus ligi 200 erinevat tooni sh nii ühevärvilisi kui ka puidudekoore. Erinevaid pinnastruktuure on valikus 10. Plaatide paksused on 8-38 mm vahel, mõõtudeks on 2800 x 2070 mm ja 2750 x 1830 mm. Kogu BySpani tehas läbis mõned aastad tagasi suure uuenduse. Tootmine toimub loodussäästlikult ning kaasaegseimate masinatega. Plaadid vastavad kõikidele EU sertifikaatidele.
Esimese tellimusena jõudsid VBH lattu meie turul enimlevinud dekoorid: 4 tammedekoori, pähklidekoor, must, valge ja tumehall plaat. Puidudekoorid on puidu pinnastruktuuriga.
Tulge kindlasti ja vaadake ise näidised üle meie VBH kontoris!