Dr. Hahn’i 4 AT uksehing – hea tehti veel paremaks

Priit Künnapuu
tootejuht

Saksa tuntud uksehingede tootja Dr Hahn on nüüd veelgi rohkem opti­meerinud oma tootevaliku lipulaeva, eriti mõningaid selle põhifunktsioone. Hingele on disainitud uus, hinge läbiv kinnitusviis ning raami osa on vähendatud minimaalsete mõõtmeteni. Lisatud on detaile, et muuta hinge käsitlemine tööruumides ja ehitusplatsil veelgi tõhu­samaks. Tänu täiustatud horisontaalhäälestusele ja ukse avamisel tekkivate jõudude hoolikalt tasakaalustatud jaotusele on Türband 4 AT uksehing nüüd oluliselt stabiilsem. Uksehinged töötavad korrektselt ka suurte koormuste korral. Lisaks sellele on 4 AT uksehingel ka uus geomeetria, mis võimaldab korke paigaldada eriti tihedalt.

Türband 4AT uksehingede kasutusvõimalused:

  • Peauksed
  • Külg-peauksed
  • Funktsionaalsed uksed
  • Siseuksed
  • Välisuksed