Hoppe mustad alumiiniumkäepidemed

Priit Künnapuu
tootejuht

Must on IN ja seda näeb interjööris kõikjal. Nii on trendikad ka mustad ukse- ja aknakäepidemed. Uudisena pakub HOPPE ukselinke mattmusta (F9714M) ja läikiva musta (F5) pinnaviimistlusega. Hoppe F5 ja F9714M värviga linke saab tellida nii elegantse tava-roseti kui minimalistliku minirosetiga. Tumedad toonid on saadaval nii sise- kui välisustele.
Hoppe alumiiniumkäepidemed on valmistatud kõrgekvaliteedilisest alumiiniumist. Alumiiniumtooted ühendavad endas kaasaegse funktsionaalsuse ja ökonoomsuse ning on toodetud 100% taaskasutatavast materjalist.
HOPPE alumiiniumist käepidemete pind on kaitstud anodeerimise või pulbervärvitud kattega. Anodeerimine koosneb kontrollitud, elektriliselt indutseeritud oksüdatsiooni protsessist väävelhappe abil, mis põhjustab alusmaterjali sidumise hapnikuga ja tekitab kaitsekihi ehk nn oksiidikile. Tekkinud oksiidikile kaitseb tooteid kahjulike mõjude eest (käte higistamine, niiskus ja kerge mehaaniline stress).
Pulbervärvimisel kantakse kattekiht alumiiniumpinnale elektrostaatilise protsessiga. Seejärel kuumutatakse segu temperatuurini 150°C kuni 200°C, mis põhjustab värviosakeste sulamist värvikihile keemilise ristsidumise reaktsiooni abil. Alumiiniumist tootel puudub oht tervisele. Alumiinium ei vaja erilist hooldust, sest oksiidikile kaitseb seda. Mustust on võimalik käepidemetel eemaldada lihtsa tekstiilist lapiga.