Roto uued võimalused tänu tehnoloogilisele partnerlusele

Erkki Otstavel
tootejuht

Roto Patio Inowa pakub nüüd lahendust ka ülitihedatele puit-alumiinium-lükandsüsteemidele.
Tänu Roto koostööle partnerettevõtetega Gutmann, Leitz ja Deventer on puitalumiinium-akende ja -uste tootjatel nüüdsest võimalik toota ülitihedaid lükand-avatäiteid raamikaaluga kuni 250 kg, kus kasutatakse uudset Roto Patio Inowa-suluselahendust.
Partnerettevõtete koostöö tulemusena on tihend, sulus, profiil, lävepakk, alumiiniumkate ja tootmiseks vajalik freesimistööriist omavahel täpselt kokku sobitatud. Tulemus võimaldab toota tavapäraste tõstlükandsüsteemidega võrreldes soodsamat ja uuenduslikumat avatäitelahendust raami valtsilaiusega kuni 1500 mm ja valtsikõrgusega kuni 2500 mm. Avatäite-elemendi kogulaius võib seega olla kuni 3000 mm ja kõrgus kuni 2600 mm. Tootjatel on koostöös osalevate ettevõtete müügiorganisatsioonide kaudu juurdepääs kõikidele vajalikele süsteemikomponentidele, et lühikese aja jooksul alustada uudse Roto Patio Inowa lükandsüsteemi tootmise ja turustamisega.
Roto Patio Inowa sulustega lükandsüsteemi eelised:
Nutikas lahendus Rohkem mugavust avamisel, raami liigutamisel ja sulgemisel. Raami kerge ja vaikne jooks tänu täielikult rullikutel põhinevale tehnilisele lahendusele. Raami sulgumine uuenduslikul viisil – raami suunas risti.
Ülimalt tihe ja ilmastikukindel Süsteem on ka tormise ilmaga ülimalt tihe. Tihendid ja aktiivsed riivistuspunktid ümbritsevad raami igast küljest, ka tagumises servas on liikuv riivistuspunkt.
Kaasaegne disain Peidetult asetsevad sulused, kitsad profiilid koos suurte klaaspindadega, elegantne disainkäepide ja komfortlävepakk (barjäärivaba DIN 18040 kohaselt) on argumendid, milleta tänapäeva elamuehituses ja interjöörikujunduses on raske läbi lüüa.