Aknad ette kindlalt ja turvaliselt

Kätte hakkab jõudma kevad ja nagu igal kevadel saabuvad rändlinnud, saabub ka Eesti Ehitab ehitusmess, kus VBH Estonial on au olnud osaleda oma paigaldusmaterjalidega juba aastaid.

Ka tänavu oleme väljas oma aknasektori parimate uuemate lahenduste ja materjalidega. Valikut vaadates võime julgelt öelda, et pakume ainult parimaid ja hästi läbitöötatud lahendusi.
Mida seekord näha, proovida ja kuulata saab?
COMPACFOAM-i erinevad tooted ja paigalduslahendused
SFS-i head ja kindlad paigalduskonsoolid
QreenteQ tooteportfellist teibid ja isepaisuvad tihendid
COMPACT-seeria paigaldusvahud ja membraanid
GUTMANN veelaudade süsteem
STROPEX alusprofiilid ja paigalduslahendused
Meie boksis ei jagata ainult teoreetilist know-how’d, vaid nagu juba tavaks on saanud, teeme ka mõned asjad puust ja punaseks läbi praktilise paigalduse. See näitab asju sihtotstarbelisemalt ja võimaldab küsimuste tekkimisel saada koheselt vastuseid.
Kes soovib näiteks ise oma majal aknaid vahetada või paigaldada ning vajab head nõu ja paigaldusjuhiseid, siis meie paigaldusnurgast leiab kindlasti sellealase vajaliku info. Kui keegi pole kunagi ise paigaldusvahuga ümber käinud, siis on hea võimalik seda meie spetsiaalses vahustendis proovida.
Tutvustame ka täiesti uut, paigalduslahendusi pakkuva ettevõtte STROPEX erinevaid PVC-akendele mõeldud tooteid, mille seast leiab nii akende sooje alusprofiile kui ka ümber perimeetri paigaldatavaid lahendusi.
Lisandunud on COMPACT tooteseeriasse täiesti uus toode COMPACT WIN, mis võimaldab keerukates paigaldusolukordades loobuda sisemise aurutõkke teibi kasutamisest. Selle asemel pintseldatakse vahuga tihendatud vuuk üle vedela aurutõkke mastiksiga.
Uudistoodetega on aknapaigaldussektoris esindatud ka SFS. Kui tahad teada, mis nimelt, tule messile!
Kellel veidi laiem huvi tänapäevase aknapaigalduse vastu, siis 04. aprillil korraldab Eesti Katuse- ja Fassaadimeistrite Liit koostöös Ehituskeskusega fassaadipäeva seminari, kus orienteeruvalt kell 15:00 esitan omapoolse ettekande. Seminar on küll tasuline, aga tõsistele huvilistele ja vabade kohtade olemasolul olete oodatud kuulama. Esitlus toimub Eesti Näituste messikeskuse A-halli 1. korruse suures auditooriumis.