Ukse käepidemed tulevad esile HOPPE minirosettidega

Priit Künnapuu
tootejuht

Vaevumärgatavad Hoppe minirosetid näitavad ukse käepidemeid täiesti uues valguses. Minimalistliku mini­roseti tulemusena pääseb mõjule ukse käepide, muutudes visu­aalselt suuremaks ja silmapaistvamaks ning luues täiesti uue koostoime käepideme ja ukse vahel.
Hoppel on saadaval roostevabast terasest ja messingist rosetid, mis sobivad eelkõige siseustele. Standardne uksekomplekt koosneb uksekäepidemest ja rosetist ning saadaval on ka spetsiaalselt vannitubadesse mõeldud rosetid.
Kõik uksekomplektid on varustatud patenteeritud HOPPE Quick-Fit-ühendusega, mis võimaldab ukse käepidemed monteerida kiiresti ja lihtsalt, ilma igasuguste tööriistadeta.
Loomulikult on HOPPE siseruumide minirosettidega uksekomplektidel 10-aastane garantii. Valige omale kaasaegsed lahendused minirosettide näol ja nautige suurepärast ukse ja käepideme kooslust.