Birminghami mess

Birminghami messikeskuses toimus 21.-23. mail ehitusmess FITSHOW 2019, kus oma stendidega olid väljas ka VBH kohalik tütarettevõte VBHGB ning Eestist oli oma toodetega esindatud veel VIKING WINDOW.

Mulje messist oli väga positiivne – tegemist oli kompaktse ja tõeliselt professionaalse väljapanekuga. Tooni andsid kohalikud alumiiniumist avatäitevalmistajad, kes valdavalt näitasid suuri ja väga suuri lükand­uksi ning Inglismaa turule iseloomulikke väljapoole avanevaid suuri terrassivoldikuid. Austriast oli kohal ka INTERNORM, rahvusvaheliselt tuntud akende- ja ustevalmistaja.

Meie VBHGB esitles oma stendil põhiliselt kahte suunda. Kõigepealt omaenda brändi greenteQ lipu alla koondatud akna- ja uksekäepidemete sarja, mis paistab silma kohalikule turule suunatud läikivate pinnakatetega ning kõrgendatud korrosioonikindlusega.

Teiseks huvitavaks esitlusobjektiks oli värskelt valminud uus nutilukk Q-Smart BLUESAFE, mida saab juhtida nii sõrmejäljelugeja, tableti kui ka nutitelefoniga. Q-Smart BLUESAFE on liidetav enamusega Euroopas käibelolevate mitmepunktilukkudega, millel on toimiv käepide-üles-lukustus – samuti üks Inglismaa turu eripäradest.

VBH GB meeskond pärjati eelmisel aastal ka prominentse auhinnaga Component supplier of  the Year, tegemist on selgelt suure tunnustusega, mis näitab organisatsiooni tuntust UK turul