MINKA pööningutrepid näitavad maailmaklassi

Margus Vijard
tootejuht

Enam kui 60 aastat kogemust on teinud Minkast juhtiva pööningutreppide kaubamärgi maailmaturul, teda peetakse trepimaailma pioneeriks. Minka trepid, pööningutrepid- ja redelid on arendatud ja toodetud Austrias ning on esindatud Euroopa peamistel turgudel, aga ka Põhja-Ameerikas, Aasias (Hiina, Korea), Austraalias ja Uus-Meremaal. Firma 130 töötajat toodavad aastas umbes 150 000 treppi ja trepisüsteemi, Minka tootmiskompleksi pindala on ca 40 000 m2.

Minka tootevalikusse kuuluvad eluruumide trepid, keerdtrepid, välistrepid ja pööningu­trepid. Tooteid iseloomustavad kõrgeimad kvaliteedi- ja ohutusstandardid, funktsionaalsus ja vastupidavus. Kõik trepid ja redelid on valmistatud ja kinnitatud vastavalt standardile DIN EN 14975 ning kogu toodang on sertifitseeritud EN ISO 9001:2008; EN ISO 14001:2004 ja OHSAS 18001:2007 järgi. Pulbervärvitud metallosadega trepid on valmistatud kõrgekvaliteedilistest materjalidest, valikus on nii puitastmetega, kunstmaterjalist astmetega kui ka metallastmetega trepid.

Minka välistrepid on funktsionaalsed, ilmastikukindlad ja stabiilsed. Eluruumide treppe iseloomustavad suurepärane sobivus kõikidesse ruumidesse, elegantsus ja ruumisäästlikkus, keerdtrepid elavdavad eluruume ja säästavad ruumi.

Minka pööningutreppe on tulekindlaid, mittetulekindlaid ja optimaalse isolatsiooniga. Stabiilsus, tulekindlus ja optimaalne isolatsioon ongi kolm kõige tähtsamat faktorit treppide tootearenduses, planeerimises ja tootmises.

Minka pakub treppidele ja redelitele ka laia valikut lisasid alustades trepijalgadest lõpetades käsipuudega.

Minka treppe iseloomustab silmailu, kasutusrõõm ning pikk eluiga. Vaata meie pakutavat tootevalikut ka veebipoest vbh24.ee.