Innovatiivne lükanduks ROTO PATIO INOWA muudab sügisõhtud hubaseks


Suurepärase hermeetilisusega, mugavad ja kvaliteetsed Roto Patio Inowa terrassiuksed hoiavad viludel sügisõhtutel tuule ja vihma terrassil viibijatest eemal.

Väljaspoole avaneva raamiga Inowa lükanduks on tormikindel ja ühtlasi ka väga mugavalt käsitsetav. Sulusesüsteem liigutab raami ukse avamisel väljapoole. Unikaalne rullikutesüsteem alumisel ja ülemisel liugsiinil muudab ukse stabiilseks ning samal ajal väga kergelt liikuvaks. Sulgemisel tõmbab sulusemehhanism ukseraami kindlalt vastu tihendeid, tagades suurepärase hermeetilisuse (1350 Pa veetihedust). Eestis toodetud lahendusele on Inglismaalt saadud juba PAS24 turvanõuetele vastav sertifikaat. Lisaks on nüüd võimalik tellida keskelt kahes suunas avatavaid lükandelemente avatäite kogulaiusega kuni 5900 mm.
Sissepoole avanevat Inowa sulusesüsteemi puit-alumiiniumraami on testitud Helsingi tehnoloogia instituudis VTT OY, kus saavutati suurepärased tulemused vettpidavusele (1200 Pa on Soome nõuete maksimum). Süsteemi headusest räägib aga pigem tormitest, kus suure üle- ja alarõhu kiire vaheldumisega survestati konstruktsiooni üle 2000 Pa õhulöökidega.
Roto Patio Inowa tootevalikusse on sel aastal lisaks puit- ja puitalulahendusele lisandunud ka sulusesüsteem PVC-profiilidele (Gealan, Aluplast). Selle näidist oli võimalik näha messil Eesti Ehitab 2019. Sealt alates on seda võimalik ka tellida. Esimesed lükandelemendid on juba ka edukalt valminud.
Soovite hubaseid sügisõhtuid terrassil – Inowa hoiab tormituuled eemal! Lisateave: www.roto-frank.com.