Kirjutame Renner epoksiidvaik, hääldame: klaasjas läbipaistvus.

Janno Liiva
Janno Liiva – tootejuht

Renner Italia epoksiidvaik on ideaalne toode neile, kes soovivad valmistada unikaalseid disainiobjekte. See erakordselt läbipaistev ja ainulaadne toode ei muutu aja jooksul kollaseks, mis on eriti hinnatud omadus unikaalsete ja väärtuslike objektide loomisel. Läbipaistvuse ja elastsuse osas pole Renneri epoksiidvaigul võrdset, see on tootevaliku tipptase.

Renneri epoksiidvaiku saab kasutada puidust, metallist, kividest ja plastist esemete parandamiseks ja neile omanäolise ilme andmiseks. Vaigu värvimisel on võimalik saavutada palju efekte ja erinevaid läbipaistvuse astmeid. Parimate eriefektide saavutamiseks võib vaiku segada sädelevate, metalliliste ja fluorestseeruvate pulbritega. Vaiku võib heleduse suurendamiseks harjata ning üle lakkida akrüüllakiga, mis kaitseb algset värvi.
Lisaks esteetilistele omadustele hinnatakse Renner Italia epoksiidvaiguga töötamise lihtsust. Tavaliselt vajavad standardtooted katalüsaatorit vahemikus 40-50%. Renneri epoksiidvaigu ja katalüsaatori vahekord on 25%. See suhe 1: 4 on kasutajale väga mugav ja sobib ideaalselt nii käsitöölistele kui ka tööstuslikuks tootmiseks.