Mugavad PMT püstolid tabavad alati märki


Anu Tomson – tootejuht

Itaalia aplikaatorid kergendavad vahtude ja hermeetikute paigaldust

PMT on 1940. aastal Itaalias asutatud ettevõte, mis toodab erinevaid aplikaatoreid vahtude ja hermeetikute paigaldamiseks. PMT tugevuseks on pidev tootearendus ning uute tehnoloogiate väljatöötamine, kasutades ära pikaajalise töö jooksul omandatud ja põlvest põlve edasi antud kogemusi ja tehnilisi oskusi. Aplikaatorite valmistamiseks kasutatav tehnoloogia on sertifitseeritud ISO9001 2008, mis on oluline tingimus tagamaks oma klientidele kõrgeimad tõhususe ja kvaliteedi standardid.
VBH Estonia pakub töö lihtsustamiseks kvaliteetseid silikooni ja hermeetikute aplikaatoreid, mis on eriti sobilikud viskoossema materjaliga töötamiseks. Kui manuaalse tööriistaga töötamine väsitab kätt, siis pneumaatiline või akutoitel tööriist kergendab tööd oluliselt.
Pneumaatiline aplikaator CSG II 210 sobib standardsetele plastikust või metallist padrunitele pikkusega kuni 220 mm, püstoli kaal on 867 grammi, töörõhk 4-8 baari, maksimaalne jõud 160 Kgf-1,569 kN, sellel on integreeritud rõhu reduktor ja integreeritud väljalaskeventiil tilgavabaks lõpetamiseks.
Akutoitel aplikaator ACCULIGHT III 300 on varustatud 7,2 V liitiumioon 1,5 aH akuga, mis sobib standardses 310 ml tuubis keskmise viskoossusega hermeetikute ja silikooni paigaldamiseks. Püstoli kaal koos akuga on 1255 grammi ning maksimaalne jõud 300 Kgf-2,941 N. Täislaetud akuga saab tühjendada 80 padrunit, aku laadimisaeg on 90 min. Valida on 6 töökiiruse vahel, lisatud on tilgavaba lõpetamine.