E-tellimuste keskkond uueneb

Juba päris mõned aastad oleme oma lepingulistele klientidele pakkunud mugavat võimalust kasutada veebikeskkonda, kus on võimalik näha oma arveid, tellimusi, hinnakirja ja teha tellimusi.

Millal esimene e-tellimus selle keskkonna kaudu tuli, enam päris täpselt ei mäletagi, oli vist tegu 2006. aastaga. Igatahes oli see päev juba väga ammu ja käes on aeg ning vajadus teha e-tellimuste keskkonda muudatusi, millest oleks kasu ja abi meie klientidele nii täna kui ka homme.

Meie soov on pakkuda uues keskkonnas rohkem ja täpsemat infot toodete ja tellimuste kohta. Läbi uuenduse saame muuta info värskendamistsüklite intervalli orienteeruvalt 5-minutiliseks, mis tähendab, et andmei nähakse keskkonnas reaalajas.

Lisaks toome juurde võimaluse e-arvete allalaadmiseks .xml formaati, millele tulevikus võib lisanduda veel mõni vajalik formaat.

Võrreldes vana keskkonnaga teeme tooted sisutihedamaks ning atraktiivsemaks, lisame juurde pilte, jooniseid .pdf formaadis ning muud vajalikku infot toote tutvustamiseks. Me ise usume, et see on üks väga hea töövahend meie klientidele, mis teeb nii nende kui meie elu mugavamaks ja paremaks.

Lähiajal alustame testperioodi osade meie klientidega. Kui kõik läheb nii nagu vaja, siis saame vana keskkonna puhkusele saata ja alustada tööd uue ja paremaga.