KoskiTherm tõhus ja säästlik põrandaküttepaneel

Kevin Apri
tootejuht

KoskiThermi põrandakütte puitlaastplaat võimaldab lihtsalt paigaldada vesipõrandakütte süsteeme esimese korruse ja vahekorruste põrandatesse. Süsteem põhineb ettevalmistatud soontega põrandapaneelidel, mis on mõeldud 20 mm (või 16-17 mm) veetorudest tsirkulatsioonisüsteemide jaoks.
KoskiThermi põrandaküttepaneelid annavad kokkuhoiu nii materjalikulude kui paigaldusaja osas. Paneelid on kiiresti ja lihtsalt paigaldatavad ning ei vaja eraldi liimaineid, seega ei vaja need ka lisakuivamisaega. Lõpliku põranda saab materjalist sõltuvalt paigaldada vahetult torusid sisaldavate konstruktsioonipaneelide peale.

Koskiseni toormaterjal ehk puit on ökoloogiline ja taastuv materjal, mis talletab kogu oma elutsükli vältel süsihappegaasi. Koskiseni puitlaastplaadid on toodetud Soomes, järgides kõige rangemaid kestlikkuse põhimõtteid. Koskisen on Soome metsanduse esirinnas: nad pööravad tähelepanu keskkonnale ja nende puidu tarneahel on neile alati teada. Soome metsad on peamiselt eravalduses ja omanikud on kindlalt pühendunud pikaajalisele metsahaldusele ja metsa kultiveerimisele. Soomes kasvab metsi igal aastal rohkem juurde kui neid maha võetakse. See garanteerib kestliku ja keskkonnasõbraliku tooraine.

Koskiseni puitlaastplaadid on toodetud nende enda saeveski saepurust ja sisaldavad 85% ulatuses reaalset puitu. Koskiseni professionaalne kvaliteedikontroll tagab, et nende puitlaatplaadid on alati puhtad ning ei sisalda liiva ega muid võõrkehi. Puhast ja kvaliteetset puitlaastplaati on lihtne tööriistadega töödelda ja see ei kahjusta saeteri.
Peamised eelised

  • Tõhus ehitus
  • Kiire ja lihtne paigaldus
  • Maksimaalne küttetõhusus tänu väiksematele soojuskadudele ja madalamatele küttekuludele
  • Kohe kasutusvalmis, pole vaja mingeid täiendavaid liimaineid ega kuivamisaega
  • Ühtlane soojuse jaotumine
  • Oluline kokkuhoid materjalikulude osas
  • Lõpliku põranda saab paigaldada vahetult paneelide peale
  • Reageerib kiiresti temperatuuri reguleerimisele

Koskisen logo