Meil on põhjust olla tänulik

Head lehelugejad, kliendid, tarnijad ja kolleegid! Aasta hakkab läbi saama, käes on aeg tänada, vabandada, olla tänulik ning vaadata tulevikku.

Mitmete suursündmustega 2019. aasta hakkab kohe lõppema. Selle aastaga seonduvalt meenuvad mõned tähtsad ettevõtmised nagu laulu- ja tantsupidu „Minu arm“, mis tähistas 150 aasta möödumist esimesest laulupeost, Balti keti 30. aastapäev, Berliini müüri langemise 30. aastapäev ning mõistagi esimene eestlasest ralli maailmameister.
Esmalt tänan kõiki kliente, nii vanu kui ka uusi, selle väljakutseid pakkunud aasta, usalduse ja koostöö eest! Tundub, et järgmine, 2020. aasta tuleb veelgi suuremate väljakutsetega, nii et valmistugem hoolega.
Tänan kõiki tarnijaid koostöö ja lojaalsuse eest! Ja muidugi kõiki VBH Estonia töötajaid, teie pühendumuse, mõtete, ettepanekute ja igapäevase tehtud töö eest! Suur aitäh kõigile!
Teiseks soovin vabandada nende klientide ees, keda me pole mingitel põhjustel suutnud selliselt teenindada nagu nad on oodanud ja meie ise oleme eeldanud. Kindlasti tegeleme enda arendamise ja paremaks muutmisega ja seda juba kohe uuel aastal, alustades protsesside kaardistamisega, et tagada kõrgetasemeline teenindus ja efektiivsed protsessid.
Kolmandaks olen tänulik selle eest, mis on antud, võimaluse eest elada turvalises, rahulikus, puhtas ja rohkelt võimalusi pakkuvas Eestis! Usun, et piisavalt põhjust tänulik olla on meil kõigil.
Nii nagu on juba mitmel aastal tavaks on saanud, ei tee VBH ka sellel aastal oma klientidele, tarnijatele ja koostööpartneritele kingitusi ega saada jõulukaarte. Meie parimad jõulusoovid jõuavad teieni läbi ühise jõulukaardi, mille leiate meie lehe vahelt.
Kingituse osas jätkame traditsiooni ja teeme kingituse kõige nõrgematele, kellel ei ole elus läinud nii hästi, kui meil – teeme annetuse Peeteli Kiriku Sotsiaalkeskusele, kes on pühendunud tänavalaste aitamisele, et nende elutee ei oleks nii konarlik, et neil oleks võimalik koolis käia ja tavaellu naasta.
Kuidas edasi? Ikka edasi!
Järgmisel aastal on plaanis üle vaadata VBH toimivad protsessid, leida sealt uusi võimalusi efektiivsuse suurendamiseks ja innovaatilisi mõtteid klientide paremaks teenindamiseks. Kindlasti jätkame oma toote- ja tarnijavaliku laiendamist. Mõned ägedad mõtted ja visioonid on veel, aga nendest räägime juba siis, kui need on teostunud.
Meie kliendilehed on nüüd leitavad kodulehelt ja vanade huvipakkuvate teemade leidmist lihtsustab otsing.
Ilusat aastalõppu!
Olge tublid ja terved ning ärge unustage ikka pidutseda aastavahetusel, olla olemas oma lähedastele!
Näeme jälle!

Indrek Sauga