Tulge tutvuma klienditeeninduse näidistesaaliga

Meie pikaajalised kliendid ja koostööpartnerid juba teavad, et Läike teel asub koos klienditeenindusega ka näidistesaal, kus on väljas palju erinevaid tootenäidiseid. Ikka selleks, et meile külla saabuv klient saaks tooteid oma silmaga näha ja käega katsuda. Esindatud on kõigi olulisemate kaubagruppide tooted.

Välja on pandud Roto katuseaknad koos akendele tellitavate ruloodega. Kas valida sinine või punane? Kui katuseaknad on tavaliselt viilkatuste teema, siis meil on välja pandud ka lamekatustele sobiv Lamiluxi katusekuppel. Kui mugav ja funktsionaalne on Roto pööningutrepp? Tule ja vaata!
Hulgaliselt põnevat on väljas ka akende ja uste paigalduseks. Kinnitusvahenditest on esindatud SFS-i tooted avatäidete paigalduseks, Illbrucki ja greenteQ isepaisuvad tihendid ja aknatihendusteibid. Professionaalid saavad kohapeal üle vaadata, mis imeasi on Klima Konform aknapaigaldusprofiil ja kuidas sellega aknaid kergelt ja mugavalt avadesse paigaldada. Aknapaigaldajatele pakume paigaldusankruid, Gutmanni veeplekke, Compact montaaživahtu, klaasimislabidaid ja tihendeid. Väljas on ka aknapaigalduseks vajalikud tihendi paigaldusrullikud, vaakumhaaratsid klaaside tõstmiseks ja Weiss Cosmo liimid ja lahustid.
Kellele meeldiks udused aknad? Aknaudu vältimiseks on vajalikud ventilatsioonisüsteemid ning nii näitame me huvilisele Rensoni, Spilka ja Biobe poolt pakutavaid süsteeme. Kohapeal saab tutvuda, millest koosneb aknahoolduskomplekt ning mida ja kuidas sellega teha.
Meil on lai valik erinevate tootjate akna- ja ukselinke. Esindatud on suured ja tuntud tootjad Hoppe, Maco ja Roto. Kohapeal saab vaadata uksetehnika näidisstendi ja proovida Geze või dormakaba uksesulgureid ning Hahni uksehingi.
Müügisaalis on esindatud ka Q-Railingu piirdesüsteemide tarvikud.
Mööblitootjatele on pakkuda Koskiseni ja Byspani mööbliplaatide erinevad dekoorid ning Blumi ja FGV mööblihinged, sahtlisiinid ja –süsteemid. Köögimööbli tootjate silma rõõmustavad moodsad Alveuse köögi kraanikausid, ideede puudust siin karta ei ole!
Lisaks on müügisaalis näha holzöli puiduõlid nii sise- kui välitingimustesse ning ka spetsiaalne terrassiõli. Toonivalik on lai. Väljas on ka värviparanduspliiatsid, mida kasutada, kui midagi vussi peaks minema.
VBH sortimendis on ka aknalauad ning nii saab näidistesaalis oma silmaga vaadata, missugune on PVC või lamineeritud aknalaud. Meilt on võimalik tellida just teile sobiva pikkuse ja omadustega aknalauad.
Klienditeeninduse näidistesaal on nagu Tootsi tasku, kirju ja palju põnevat täis. Mis aga kõige olulisem, kõige pakutava kohta saab küsida ning professionaalne nõuanne tootejuhtidelt või kliendihalduritelt on kohapeal kohe saadaval.
Tulge meile külla!