Holzöl Worktop-õli Plekkidele vastupidav

Anu Tomson tootejuht
Anu Tomson
tootejuht

Worktop-Oil töötasapinna õli on kiire kuivamisega, kõrge kraapekindlusega segu naturaalsetest õlidest, mis on mõeldud kasutamiseks täispuidust töötasapindade, köökide ning vannitubade puitpindade viimistlemiseks. Worktop-Oil-iga õlitatud pind jätab naturaalse välimuse ning võimaldab puidul hingata, vähendab puidu paisumist ning kokkutõmbamist.

Worktop-Oil on eriti tugeva kraapekindlusega. Õli on vastupidav alkoholi-, koola-, kohvi-, mahla- ja veeplekkidele. Kuiv viimistlus on ohutu inimestele, loomadele ja taimedele ning sobib ka laste mänguasjde viimistlemiseks vastavalt EU normile EN 71-3.

Nime Holzöl® kandev täiustatud puidu- õlideseeria ühendab endas taimsed õlid ja looduslikud vaigud, mis annavad kokku silmapaistva tulemuse. Holzöl® seondub ligniinis olevate monomeeridega ja katab puidu molekulaarstruktuuri, mis tagab ületamatu kaitse ja annab puidu pooridele sügava värvuse. Holzöl®-i on väga lihtne peale kanda ja kuna see imendub sügavale puidu pooridesse, annab see alati siidise ja sujuva lõppviimistluse, mis näib olevat pinna all.