Ilusat alanud roti-aastat!

Uus aasta, uued väljakutsed.
Selle aasta kohta on nii positiivseid kui ka negatiivseid ennustusi ja eks see teeb ärevaks ka mind. Teadmatus tekitab hirmu ja ettevaatlikkust, aga sellest hoolimata tuleb ikka oma rida ajada ja pühendada oma aeg sellele, mida saad muuta või mõjutada. Virisemine ja vingumine ei aita kunagi. Tuleb käised ülesse käärida ja tegutsema asuda. Nagu alati otsime ka sel aastal võimalusi teie paremaks teenindamiseks ning ikka uusi tooteid ja tarnijaid. Rõõmustab, et uusi tooteid ja lahendusi on VBH-st jätkuvalt tulemas!
Tundub aga, et üks asi on muutunud ja see on ilm! Kui senini on ilmast rääkimist peetud ikka inglaste privileegiks, siis viimasel ajal on tunda, et ilmast rääkimine on möödapääsmatu jututeema ka igal koosolekul või vestlusel. Kuigi vanasti arvati, et ilma muuta ei saa, siis tundub, et saab ikka küll!
Seepärast oleme ka VBH-s otsimas rohelisemaks muutumise võimalusi. Esimese sammuna oleme alustanud oma elektri tootmiseks päikesepargi projektiga, mis peaks juba kevadeks valmis saama. Plaanide järgi peaksid päikesepaneelid katma 1/3 meie enda elektri tarbimisvajadustest ja 1/3 elektrist saaksime müüa teistele tarbijatele. Usun, et meie arvutused olid õiged.
Rohelisemaks muutumise võimalusi otsime jätkuvalt edasi, on ju meie VBH logo värvgi roheline.
Soovin teile kõigile lennukate mõtete ja suurt tegude aastat!
Olge terved ja head lugemist!

Indrek Sauga