X1 liim tugev ja sitke maxitac

Rimes Pürn
tootejuht

maxitac X1 on suure tõhususega, unikaalse vaiguformulatsiooniga kontaktliim, mis erinevaid dekoormaterjale puidupõhistele pindadele liimides jätab tugeva ja sitke liimivuugi.

Sobib HPL, GRP, ABS, alumiiniumi ja tekstiilide permanentseks liimimiseks erinevatele aluspindadele, sealhulgas: MDF/HDF, puitlaastplaat, vineer, ka liimkilp ja muud kombineeritud puitmaterjalid, kus nõutav kohene liimühenduse tugevus ja kõrge temperatuurikindlus. maxitac X1 võib kasutada ka lehtmetalli liimimiseks, pidades silmas pindade ettevalmistamise olulisust – pinnad tuleb rasvatustada ja kergelt hõõruda peene abrasiiviga või töödelda muu pinnakarestusmaterjaliga, nt. karukeelega.

maxitac X1 kantakse mõlemale liimitavale aluspinnale otse originaaltaarast pihustamisega. Selline pealekande autonoomsus hõlbustab ka otse objektil vajalike liimimistööde läbiviimist – kui vaja paigaldamisel elemente kohapeal liimiga ühendada: kandid, tekstiilid ja muud dekoorid. Koos lisatava püstolpäästikuga on aerosooli käsitlemine isegi mugavm, lisaks hoiab käedki puhtana.

Eelised: kiireltkuivav; 80% lõplikust tõmbetugevusest koheselt saadaval ja 24 tunniga lõplik liimliite tugevus, hea kattesaagisega, kõrge temperatuuritaluvusega, ~120°C; ilma ODS’ita (osooni degradeeriv substants).

Saadaval: 500 ml aerosoolina ja 22 l eelsurvestatud kanistris.